Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да купатило увек буде чисто и МИРИСНО: Четири једноставна трика за које вам треба пар секунди (ВИДЕО)

Неће вам одузети пуно времена, а имаћете мирисно и чисто купатило

1652029440_sidekix-media-g51F6-WYzyU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Ретки су они који се радују кућним пословима - уместо тога радије бисмо отишли на кафу или шетњу. Међутим, уз пар трикова можете много олакшати себи. Једна корисница ТикТока редовно на свом налогу објављује трикове и савете за чишћење и одржавање куће. Недавно је поделила са пратиоцима и четири трика уз помоћ којих ће ваше купатило бити уредно попут хотелског!

Први савет јесте да, након употребе WЦ четке, исту добро оцедите о даску, не би ли капљице воде падале на под и изазвале неред и непријатан мирис.

Други савет тиче се екорације. Почетак тоалет папира пресавијте у троугао, а потом га причврстине капљицом воде.

Прочитајте још: Откривамо како средити WЦ шољу БЕЗ ХЕМИЈЕ (ВИДЕО/РЕЦЕПТ)

Трећи савет помоћи ће вам да имате увек мирисно купатило. На ролну папира накапајте пар капљица етеричног уља.

Четврти савет односи се на прављење средстава за чишћење. Ова корисница препоручује да промешате бело сирће, детрџент за судове и уље чајевца.

@мама_мила_ Сецретс то а цлеан анд беаутифул батхроом 🌿 #цлеанингхацкс #хомехацкс #типсандтрицкс #батхроомаестхетиц ♬ Слумбер Партy (феат. Принцесс Нокиа) - Асхникко

Многи су били одушевљени овим саветима, што се може видети и по коментарима испод објаве.

 

                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas