· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Како је КОРОНА променила изглед ДОМА? За почетак, ево шта ће бити са ВИКЕНДИЦАМА

Дизајнери су сигурни да је корона почела да мења ентеријер дома.

1599052084_Depositphotos_181411978_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Више цвећа и већи трпезаријски сто. То су прве промене које је у домове унела корона, али не и последње.

Током карантина дом је поново постао дом! Људи су толико времена проводили у кући да су брзо приметили све недостатке дома у којем живе.

Прочитајте још: Пратите ове ствари при уређењу ЕКСТЕРИЈЕРА: Боја ВРАТА је важна, а лепа БАШТА даје енергију

Схватили су да су се према дому односили као према успутној станици у којој само преноће. Многи су дочекали изолацију без иједне књиге. Више није тако, слажу се светски дизајнери, јер су сви пожелели да освеже животни простор.

Канцеларија: распродале се полице

Они који раде од куће схватају колико је важно имати организован простор са фиокама и полицама. То је прво што су људи почели да купују у робним кућама за намештај.

Многи су схватили да у кући немају ни једну књигу...

Одједном су сви хтели шик-канцеларију која ће сваком члану породице омогућити да ради, учи и ствара.

Викендице: опет ће зарасти у траву?

Родитељи су их куповали и годинама су "зврјале" празне, а сада су одједном оживеле. Да ли је ово велики повратак викендица? Време ће показати. Стручњаци су увеђени да ће се наредне године, односно чим корона престане да буде опасност, сви вратити животу какав су раније водили и да ће бити жељни путовања на разна места.

Ако сте жељни путовања не улажите у викендицу!

То значи да је свако улагање у викендицу бесмислену. Ипак, има оних који планирају да заувек живе у забитим, мирним местима...

Прочитајте још: Чим уђете у КАНЦЕЛАРИЈУ знаћете ко је ШЕФ: Ево УПУТСТВА

Живеле боје: сви крече у пастелне, умирујуће боје

Од изолације сви желе да окрече собе у пастелне, умирујуће боје. Повећана је и продаја јастука и осталих украсних предмета. Ипак, највећу промену доживео је трпезаријски сто. Наиме, многи се боје да иду на јавна места, избегавају јавни превоз и ресторане, али су отворили врата родбини и блиским пријатељима.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.