Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI савети

Како уредити РАДНИ СТО? Важна је позиција, материјал, али и предмети који се налазе на њему

Привуците продуктивност и напредак уз помоћ ових савета.

1644149072_workplace-g328a41a15_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према фенг схуи начелима, радни сто и те како може да утиче на каријеру, уколико се испоштују основна правила. Важно је где ћете га позиционирати, а при избору радног стола битан је материјал, али и предмети које ћете држати на њему.

Позиција радног стола

Место на које ћете поставит радни сто је јако важно за добар фенг схуи. Препоручује се да када седите за столом видите врата, али да нисте ипак директно у линији са њима.

Такође, радни сто не би требало да ставите према зиду, јер вам то спречава поглед и проток добре енергије.

Уколико немате друго решење, поставите на зид и огледало како бисте проширили поглед, а самим тим и могућност за бољу каријеру.

Прочитајте још: Привлаче НОВАЦ и ПОСЛОВНИ УСПЕХ: Шест биљака које треба држати у ХОДНИКУ поред улазних врата

Материјал од којег је направљен радни сто

Према фенг схуију препоручује се тежак и чврст сто од смеђег дрвета јер се верује да је он најстабилнији и најидеалнији од свих осталих модела. Такође,м не препоручују се стаклени столови јер су крхки.

Уколико радите од куће, обратите пажњу и на то да вам се заиста допада изглед јер ћете за њим проводити велики део дана.

Предмети који треба да буду на радном столу

Због успеха и каријере, али и инспирације за радом, на вашем радном столу обавезно ставите живу, зелену биљку која расте. Поред тога, саветује се да оставите и керамичку шољу коју волите и фотографију драге успомене.

Такође, јако је важно и да редовно бришете прашину, и одржавате површину стола чистом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas