Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI saveti

Kako urediti RADNI STO? Važna je pozicija, materijal, ali i predmeti koji se nalaze na njemu

Privucite produktivnost i napredak uz pomoć ovih saveta.

1644149072_workplace-g328a41a15_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prema feng shui načelima, radni sto i te kako može da utiče na karijeru, ukoliko se ispoštuju osnovna pravila. Važno je gde ćete ga pozicionirati, a pri izboru radnog stola bitan je materijal, ali i predmeti koje ćete držati na njemu.

Pozicija radnog stola

Mesto na koje ćete postavit radni sto je jako važno za dobar feng shui. Preporučuje se da kada sedite za stolom vidite vrata, ali da niste ipak direktno u liniji sa njima.

Takođe, radni sto ne bi trebalo da stavite prema zidu, jer vam to sprečava pogled i protok dobre energije.

Ukoliko nemate drugo rešenje, postavite na zid i ogledalo kako biste proširili pogled, a samim tim i mogućnost za bolju karijeru.

Pročitajte još: Privlače NOVAC i POSLOVNI USPEH: Šest biljaka koje treba držati u HODNIKU pored ulaznih vrata

Materijal od kojeg je napravljen radni sto

Prema feng shuiju preporučuje se težak i čvrst sto od smeđeg drveta jer se veruje da je on najstabilniji i najidealniji od svih ostalih modela. Takođe,m ne preporučuju se stakleni stolovi jer su krhki.

Ukoliko radite od kuće, obratite pažnju i na to da vam se zaista dopada izgled jer ćete za njim provoditi veliki deo dana.

Predmeti koji treba da budu na radnom stolu

Zbog uspeha i karijere, ali i inspiracije za radom, na vašem radnom stolu obavezno stavite živu, zelenu biljku koja raste. Pored toga, savetuje se da ostavite i keramičku šolju koju volite i fotografiju drage uspomene.

Takođe, jako je važno i da redovno brišete prašinu, i održavate površinu stola čistom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas