Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Креирајте кутак за читање коме ћете се увек радо враћати

Време проведено уз књигу је увек квалитетно и драгоцено, посебно у вртлогу свакодневних обавеза, па је управо због тога важно да у сваком дану пронађете мало времена за ову активност. Како бисте те моменте учинили још посебнијим, најбоље је да одредите кутак у дому који ће бити намењен само за читање

1648643972_Novosti-03.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Уколико вам је потребна инспирација да осмислите свој кутак за читање, делимо са вама неке савете и идеје за уређење ентеријера, који ће допринети да он што лепше изгледа и приушти вам моменте за уживање.

Део вашег кутка може бити отворена полица MAURO (MXXR431) на коју ћете поставити књиге које ће бити увек спремне за читање. Столицу или фотељу у оквиру кутка декоришите јастучетом које својом бојом може унети потребну динамику, а сасвим сигурно ће допринети и додатној удобности. Прави модеран детаљ у ентеријеру је фотеља CUBA, која ће својим атрактивним, савременим дизајном и удобношћу употпунити амбијент и у естетском и у практичном смислу. Штоф фотеље можете изабрати по штоф карти, а избор дезена је веома разнолик.

Уколико кутак за читање креирате на малој површини, на пример у делу веће просторије, поред прозора, водите рачуна о позиционирању намештаја за седење, али и о позиционирању полице за књиге. Уколико њом не желите да преградите део простора, можете је ставити поред зида. То могу бити и две полице, уколико се за тим покаже потреба. Мању увек можете користити за декорацију, лампу или место на које ћете моћи да спустите шољу кафе или чаја.

Фотеља LISA формом која прати положај вашег тела доприноси потпуном осећају удобности и комфора, а могућност избора боје њеног штофа такође је јако важна, јер ће једино у боји која вам потпуно прија фотеља имати праву улогу у овом кутку. Полице ВКС-80061 и ВКС-80058 уносе јединствену естетику у концепт животног простора захваљујући ефектном споју полица у декору дрвета и металне конструкције. 

Уколико немате довољно простора да направите засебну просторију за читање, лако можете визуелно одвојити простор кутка за читање и остатка животног простора, користећи тапете са геометријском шаром, које ће акцентовати део зида. Додајте кутку удобну фотељу и лампу и добићете савршено место да се искључите уз добру књигу.

Удобна и мекана фотеља ЈОY нагласиће комфор простора у коме се налази. Адекватан клуб сто је веома практичан комад, на који можете одложити своје освежење, а сјајан избор је клуб сто ВКЦТ 50132 у комбинацији дрво декора и метала. Неизоставан део кутка за читање је свакако полица, а отворена полица ВКС-80061 одлично ће се уклопити уз ове комаде.

Уколико желите да уживате у читању са драгом особом, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да креирате кутак за двоје, за који су идеалан спој две фотеље БАРСЕЛОНА, које можете бирати у три различита дезена. Ово решење захтева мало више простора, али овакав кутак неће бити само место за читање, већ и за моменте разговора и уживања. Полица за књиге MAURO у бетон декору одличан је контраст земљаним тоновима предложеног амбијента, док плетени табуреи могу бити одлична потпора при седењу уколико имате потребу да исправите ноге.

Верујемо да су идеје које смо поделили са вама довољно инспиративне да вас покрену да осмислите како би изгледао ваш идеални кутак за читање. Најважније је да одаберете део амбијента у коме се најпријатније осећате и у оквиру кога ћете уживати у потпуности.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas