Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Модерно решење за уштеду!

Приликом уређења дома треба се водити идејом да амбијенти буду максимално искоришћени, функционални, а да простор притом не изгледа претрпано

1677146648_01-.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Модерним дизајном се може нагласити минимализам и функционалност. Смањење сувишних детаља и фокуса на практичност омогућава да се простор учини већим и прозрачнијим. Уз то, модерни, конзолни намештај штеди простор и ствара осјећај пространости и удобности.

Оно што при позиционирању намештаја у ентеријеру често одузима део простора је удаљавање сваког комада од зида, а један од атрактивних начина да се то избегне је постављање конзолног намештаја. Овај тип намештаја је популаран у дизајну ентеријера вец́ неколико година, посебно због своје практичне природе и могућности да се простор максимално искористи, а уз то је и занимљив јер оставља утисак лебдећег намештаја.

Модеран намештај, креативни складишни простори и функционалан дизајн је оно што нам је потребно да бисмо се осец́али удобно чак и у мањим куц́ама и становима. Коришц́ење зидова за постављање намештаја је одлична идеја, јер се добија додатни простор за складиштење, а без губитка простора.

Регал GAME одликује упечатљив и модеран дизајн који ће освежити амбијент дневног боравка. Отворени сегменти регала формирају компактну целину за чување свих драгих ситница и аудио-визуелне уређаје. Топлини у простору ће допринети таман дрво декор, док стакло и бела лак фолија дају елеганцију.

Фото: Промо

Илузији лебдећег елемента доприноси и клуб сто CFTT 4181 својом горњом плочом која се ротира по потреби, а модерним дизајном допринеће целокупном амбијенту.

Зидни намештај штеди простор,  али може такође бити и одличан  декоративни и функционални елемент. Изузетно практично и модерно решење за уређење различитих амбијената савремених домова, спаваћу собу или дневни боравак, представља ТВ полица DERBY 140.

Висину ове конзолне полице можете сами одредити, па уколико је поставите мало ниже, као и ТВ изнад ње, остаје довољно слободног простора на зиду који ће допринети прочишћавању амбијента, како би изгледао веће и прозрачније. Уколико се одлучите да ову ТВ полицу монтирате нешто више, простор испод ње би био одличан за складиштење табуреа за седење.

Зидне полице су истовремено и практичне и декоративне. Често долазе у јединственим облицима и бојама, а одличне су за одлагање ситница попут књига, биљака или електронике. Можете направити композицију по жељи од мањих зидних полица на вашем зиду и тако истовремено искористити површину зида за одлагање, не користећи подни простор.

Фото: Промо

Зидне полице CHANY-5917-ЦЕ и зидна полица CHANY-5917-RW су сведеног модерног дизајна и одликују их функционалност и атрактивност, као и одлична уклопивост у ентеријере скандинавског стила, а комбиновањем у декору сонома храста и сиве добија се и лепа колоритна комбинација. Дизајнери ентеријера Forma Ideale саветују да их комбинујете са сетом зидних полица TRITTICO-WE-MD6 који чине три полице модерног дизајна и одликују их функционалност и атрактивност, као и одлична уклопивост у ентеријере скандинавског стила, са могућношћу комбиновања по жељи.

Фото: Промо

Постављањем намештаја на зид можете добити на простору, а уједно то може бити веома корисно место одлагање ствари. Дакле, штеди простор, одише модерним дизајном, укпала се у већ постојећи намештај. Уколико одаберете било шта од наведеног, сигурно ћете бити задовољни постигнутим ефектом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas