Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Начин да минималистичком ентеријеру додате мало боје: Користите ове нијансе

Минимализам је део многих ентеријера деценијама

1651664958_home-g35d94c4b6_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Минимализам не излази из моде, то је класика која траје, тако да нема грешке уколико дом уредите на тај начин.

Међутим, беж и друге неутралне боје временом могу да вам досаде. 

Кети Хонг, дизајнер ентеријера, успела је да савлада начи на који ћете да задржите дух минимализма који волите, а да ипак дому унесете и мало боје.

Прочитајте још: Где треба да поставимо фигуре СЛОНА у кући? Значења према ФЕНГ СХУИ дисциплини

- Као минималиста и неко ко воли Јапанди естетику чистих, неутралних и минималистичких ентеријера, волим да почнем са базом топлих белих нијанси и различитим текстурама и материјалима. Одатле волим да додам наговештаје боја кроз пресвлаке, плочице, текстил или мале додатке - каже дизајнер.

Уношење боја у ентеријер обавијен минимализмом звучи тешко, али постоји начин на који то можете да урадите: 

- Мој кључ за додавање боје је да користим пригушену верзију боје. Ови тонови помажу да употпуне простор и донесу мало контраста, а да га визуелно не преплаве - истиче Кети.

Прочитајте још: Једно дрво ствара довољно кисеоника за ЧЕТИРИ ОСОБЕ! Ово су разлози зашто би требало да засадите дрво у вашој башти или околини

Унесите тапете

Уместо да унесете нове декоративне предмете итапета је одличан и брз метод да удахнете мало живота неутралној соби. Тапетом ћете јој дати дубину, текстуру и боју, а да сте урадили врло мало.

Комплементарне боје

Боје попут наранџасте и плаве одабране у правим нијансама и коришц́ене у правој количини чине чуда у соби. Када је основа простора бела или неутрална, лак је да унесете ове нијансе, а да не направите грешку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas