Oglas
· · Komentari: 0

Način da minimalističkom enterijeru dodate malo boje: Koristite ove nijanse

Minimalizam je deo mnogih enterijera decenijama

1651664958_home-g35d94c4b6_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Minimalizam ne izlazi iz mode, to je klasika koja traje, tako da nema greške ukoliko dom uredite na taj način.

Međutim, bež i druge neutralne boje vremenom mogu da vam dosade. 

Keti Hong, dizajner enterijera, uspela je da savlada nači na koji ćete da zadržite duh minimalizma koji volite, a da ipak domu unesete i malo boje.

Pročitajte još: Gde treba da postavimo figure SLONA u kući? Značenja prema FENG SHUI disciplini

- Kao minimalista i neko ko voli Japandi estetiku čistih, neutralnih i minimalističkih enterijera, volim da počnem sa bazom toplih belih nijansi i različitim teksturama i materijalima. Odatle volim da dodam nagoveštaje boja kroz presvlake, pločice, tekstil ili male dodatke - kaže dizajner.

Unošenje boja u enterijer obavijen minimalizmom zvuči teško, ali postoji način na koji to možete da uradite: 

- Moj ključ za dodavanje boje je da koristim prigušenu verziju boje. Ovi tonovi pomažu da upotpune prostor i donesu malo kontrasta, a da ga vizuelno ne preplave - ističe Keti.

Pročitajte još: Jedno drvo stvara dovoljno kiseonika za ČETIRI OSOBE! Ovo su razlozi zašto bi trebalo da zasadite drvo u vašoj bašti ili okolini

Unesite tapete

Umesto da unesete nove dekorativne predmete itapeta je odličan i brz metod da udahnete malo života neutralnoj sobi. Tapetom ćete joj dati dubinu, teksturu i boju, a da ste uradili vrlo malo.

Komplementarne boje

Boje poput narandžaste i plave odabrane u pravim nijansama i korišćene u pravoj količini čine čuda u sobi. Kada je osnova prostora bela ili neutralna, lak je da unesete ove nijanse, a da ne napravite grešku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas