Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље биљке за простор око УЛАЗНИХ ВРАТА према ФЕНГ СХУ дисциплини: Повећајте проток позитивности

Кућне биљке врло лако додају простору нову енергију, па је то један од најбржих начина да унесете промене у свој дом

1650030357_profimedia-0161395688.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Mноге биљке такође помажу у филтрирању токсина и побољшању квалитета ваздуха у затвореном простору, па је то још један разлог да их имамо.

Према фенг схуи дисциплини биљке такође могу да побољшају проток чи (енергије животне снаге) у вашем дому. Стратешко постављање биљака у одређене области дома може довести до више равнотеже и хармоније.

Здраве биљке су извор позитивне чи, или енергије животне снаге. Такође су леп начин да унесете више природе јер представљају елемент дрвета у систему пет елемената.

Улазна врата и фенг схуи

Улазна врата су једна од најважнијих области вашег дома из перспективе фенг шуија. Овде енергија и могућности могу да уђу у ваш дом и дођу до вас. Улазна врата такође представљају ваше лице према свету. У идеалном случају, улазна врата би требало да буду постављена тако да дочекују и позивају позитивни чи у ваш дом.

Прочитајте још: ЗАЛОГАЈИ СА БАЛКОНА: Ваша тераса овог лета може постати предивна башта, ево како

Важно је да та врата буду јака и стабилна. Пре додавања биљака било би добро да се побринете за то да ли врата шкрипе, да ли су чиста или можда постоји неред који отежава отварање улазних врата?

Најбоље биљке за улазна врата

Најпривлачније за овај део дома су оне са меким, заобљеним листовима. Такође је важно да пронађете биљку која ће добро да се снађе у овом делу дома, која нема много светлосних и температурних захтева., пише Тхе Спруце.

Арека палма

Ако имате простора за већу биљку, арека палма је идеална за простор око улазних врата. Током топлијих месеци можете да је преместите и испред улазних врата уколико живите у кући.  Арека палме имају додатне предности филтрирања и пречишћавања ваздуха.

Монстера

Монстера има прелепе листове у облику срца који су одлични за призивање више љубави и љубазности у ваш живот.

Прочитајте још: ДА ВАМ МИРИШЕ ЦЕЛА ТЕРАСА! Јасмин важи за цвет са НАЈЛЕПШОМ мирисном нотом, а успева свима

Потос

Ако желите да побољшате свој улаз биљком, али нисте сигурни, пробајте потос. Идеалне за почетнике. Такође имају лепе стабљике па можете лако да је прилагодите ентеријеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas