Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДРЖАВАЊЕ ДОМА

Након УСИСАВАЊА у вашем стану се осети МИРИС ПАЉЕВИНЕ? Ево који су НЕВЕРОВАТНИ узорци

Чистоћа и свежина су оно што очекујемо да осетимо када своју кућу доведемо у ред, али није све увек тако...

1684832349_shutterstock_342201659-e1535198726601.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Време је да очистите усисивач. Штавише, да бисте се сигурно ослободили непријатних мириса, морате јасно идентификовати њихов извор.

Кеса усисивача

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Можда сте усисавали влажан тепих или сте случајно сакупили воду усисивачем. Једном унутра, стагнира у врећици или филтерима, и као резултат, тамо се појављује плесни. Као резултат тога, након чишћења ваш стан мирише на мочвару.

Кућни љубимци

Срећни власници паса и пахуљастих мачака највероватније имају крзно на поду, као и перут, честице измета и друге излучевине. Када усисавате, они уђу у уређај. Мирис је толико упоран да осећај мачјег песка може да потраје чак и када промените кесу, испразните филтер или испразните посуду.

Прашина

То је парадокс, јер су усисивачи дизајнирани да очисте кућу од прашине. Али ако се накупило превише, а ви сте заборавили да очистите уређај, он ће почети да смрди. И верујте ми, ту има шта да смрди: љуспице кератинизоване коже (и људи и животиња), полен, текстилна и папирна влакна, осушене честице хране, микроскопске честице пластике, земље, бактерија, измет и делови прашњавих тела. .. то је колико "укуса можете изабрати.

Длаке и нити

Коса, нити, ужад и тако даље су намотани на чекиње четке. Истовремено, многи људи чисте контејнер од прашине, али заборављају да очисте четку. Све ово доводи до чињенице да престаје да се окреће и повлачи појас, који обезбеђује ротацију. У овом случају, усисивач почиње да мирише на спаљену гуму.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas