Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Не служи само за кување: Ставите ЛОВОРОВ ЛИСТ у МАШИНУ ЗА ВЕШ и ефекат ће вас одушевити

Ево шта ће се десити ако ловоров лист ставите у машину за веш

1661527315_masina-foto-pixabaypexels.png
Фото: Пеxелс, Пиxабаy
Oglas

Много пута смо писали о необичним, кућним методама које олакшавају свакодневни живот. Већина њих заправо нису нова открића. То су стари патенти које су користиле наше мајке и баке . Раније заборављени, сада се враћају и постају све популарнији. Један такав трик је додавање ловоровог листа.

Вероватно се питате у чему ловоров лист може помоћи при прању.

Не ради се о томе да одећа мирише или да је омекша. Ефекат овог листа на одећу је нешто другачији, али једнако занимљив. Многи људи немају појма да ловоров лист може помоћи да се сачува обојена одећа и да јој се врати првобитна боја .

Фото: Унспласх

Ловоров лист можете ставити директно у машину за веш, али много бољи ефекат ћете добити ако их ставите у лавор у воду, а затим потопите фарбану одећу. У зависности од количине веша, узмите неколико или десетак ловорових листова, ставите их у воду и прокувајте.

Прочитајте још: Уклоните нечистоћу и бактерије са МАСКЕ ЗА ТЕЛЕФОН: Трик уз ког ће заблистати као нова

Када се та вода мало охлади, после 20-30 минута потопите у њу одећу и оставите да одстоји неколико сати. Можете их с времена на време промешати руком за бољи ефекат. Затим добро исцедите одећу и оперите је као и обично у машини за прање веша или ручно.

Овај трик најбоље ће функционисати са белом одећом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas