Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нека пролећно уређење унесе нову енергију у ваш дом

У пролеће, природа је потпуно освежена, а у складу са тим буди се и наша жеља за променама које би пратиле њене импулсе.

1651674876_NOVOSTI-00.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Оно што можете учинити, у складу са тим, јесте да се посветите уређењу дома у овим сунчаним данима. Пролећно освежење дома је права ствар, а и најмања промена ће унети потпуно нову енергију и трансформисати ваш животни простор.

Нову енергију можете унети у дом новом бојом зидова или заменом неких комада намештаја, а за право освежење било би најбоље да тамне боје у дому замените пастелним, или чак смелим неонским бојама. Зелена је права боја природе, па је тако одличан избор за дочек нове сезоне.

Фото: Форма Идеале

У пролећни ентеријер можете одлично уклопити ТВ полицу УМБРИА ТВ 140, у комбинацији декора сивог храста и црног дрвета. Декор сивог храста, у амбијенту са зеленим нијансама у детаљима и декорацији, чини да дом одише свежином попут оне када боравите у природи. Овај модел ТВ полице  је и веома практичан, будући да поседује затворен и отворен део са преградама. За одлагање додатних ситница можете поставити зидну полицу УМБРИА ЗП, а као централни део простора одаберите клуб сто ВКЦТ-50236.

Фото: Форма Идеале

Када говоримо о декорацији, цвеће је увек први избор, па свежину у амбијент можете унети букетом свежег цвец́а или неким зеленилом. Уколико на намештају имате навлаке од вештачког крзна, замените их лакшим тканинама, као што су памук или лан.

Лежај ЦОМЕТ у светлосивом штофу сјајан је одабир за амбијент дневног боравка. Атрактивног је и модерног дизајна, а притом и веома практичан. Уз лежај можете комбиновати клуб столове ВКЦТ-50224А и ВКЦТ-50238 који су у комбинацији дрво декора и метала у белој боји, а као додатни детаљ за моменте уживања можете поставити и плетени табуре.

Фото: Форма Идеале

За додатно освежење дома замените јастуке и ћебад или прекриваче. Ова промена захтева ваш минималан напор, а доноси огроман ефекат. Било да се одлучите за пастелне или желите нешто мало неутралније јастуке са дезеном, замена текстила је одличан начин да учините да простор изгледа потпуно другачије. Комбиновањем неутралних дезена са нешто динамичнијим детаљима, попут тапета и нежних отворених завеса, добићете савршен амбијент за опуштање после напорног дана.

За излагање декоративних детаља и ситница полица је најбоље решење, а сјајан спој су отворена полица ВКС-80061 и отворена полица ВКС-80058 у комбинацији дрво декора и металне конструкције. Захваљујући атрактивном, асиметричном, распореду, ове полице дају могућност занимљивих ентеријерских идеја, уз много расположивог простора за излагање. Сјајан одабир за амбијент је и лежај КАНДИ у нежном розе штофу, јер нежне и светле неутралне боје могу учинити да соба буде вец́а и светлија. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комбиновање беле и бледо ружичасте, што може бити диван начин да истакнете боје, а да притом ваш простор остане неутралан. Такође, додавање боје може знатно ублажити и прилагодити металну конструкцију лежају.

Фото: Форма Идеале

За које год од предложених измена да се одлучите, свакако ће допринети освеженој енергији амбијента и приуштити вам моменте уживања.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas