Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ТРЕНД УКРАШАВАЊА НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКЕ: Ево зашто се НЕЋЕ СВИДЕТИ старијим генерацијама (ВИДЕО)

ТикТок често открива неке нове трендове, а сваке године у предбожићно време појављују се разни видеи који дају идеје за украшавање Божићне јелке и дома. Зато не чуди да се то догађа и ове године, но ствар је у томе да овогодишњи тренд тврди да вам за Божићно дрвце не требају класични украси, пише НY Пост.

1702127613_shutterstock_2342558221.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Наиме, нови тренд су - машне. На ТикТоку је потрага за машнама за божићно дрвце постигла више од 10 милијарди прегледа, а многи креатори садржаја похрлили су у своје локалне продавнице како би купили смотуљак сатенске тканине за улепшавање својих гранчица.

Тако је инфлуенсерка Саманта Милер, уместо да се "бави гомилом великих и гломазних украса", украсила је своје дрвце тренди украсима. "Добро је што су машне врло естетичне и врло популарне у овом тренутку", рекла је у видеу док се хвалила својом великом куповином врпци на Амазону, држећи се палете боја која се састојала од црне и боје слоноваче.

Док су неки креатори задржали неутралност - црну, белу, зелену или сиву боју - и пажљиво избалансирали сваки чвор на врху гране, други су се одлучили за монохроматску Барби ружичасту или сезонску црвену и употребили украсне кукице да их причврсте на место.

@samanthakatew Christmas tree bows > 🎄🎀 #christmastreebowtutorial #christmastreebows #christmastreeaesthetic #amazonchristmastree #amazonchristmasdecor ♬ Christmas Is Coming - DM Production

Раздрагани гледаоци хвалили су пригушени - или боље речено, "тихи луксуз" декор, шалећи се да је "отпоран на мачке" и тврдећи како је једноставан, али сладак. Овај тренд концентрише се на минималистичко уређење дрвца, но неки тврде да то није поента и да на јелки требају бити разнобојна светла, да треба бити натопљена шљокицама, а испод ње треба бити неусклађени папир за замотавање дарова, како би нас заиста подсећала на детињство. Без обзира на то како млађа генерација украшава своје дрвце, више их се ипак одлучује за класику, него за нешто модерно.

Према анкети британске агенције за опремање дома Б&Q, готово четвртина генерације З преферира право дрвце. Неки чак желе и да посеку властито дрвце или одаберу и купе једно из мноштва, са жељом препознатљивог божићног мириса бора, смреке или јеле у свом дому. На пример, чак 65% старије генерације радије бира вештачко дрвце. "Било је занимљиво видети како се појављује генерацијска подела када је у питању њихов избор дрвца уочи великог дана", изјавила је водитељка из Б&Q-а, Маири Девлин. "За многе, одабир вашег дрвца означава почетак парзничне сезоне и оживљава чаролију Божића" - додала је она.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas