Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Очистите тврдокорне мрље из WЦ шоље: Све што вам је потребно је једна намирница коју већ имате код куће

Трик који је одушевио многе

1693229591_Foto-Shutterstock-wc-solja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Тврдокорне мрље у WЦ шољи један су од најружнијих призора који се може видети у неком дому, али чишћење није нимало једноставно нарочито ако не користимо јака хемијска средства, често скупа, која на жалост немају увек жељени ефекат. Али постоји једно лакше решење, далеко јефтиније, које не укључује хемију.

Мајка из Аустралије поделила је како је очистила свој тоалет од тврдокорних мрља уз помоћ само једног производа који се иначе користи за печење.

У групи на Фејсбуку, мајка по имену Лорен, открила је како је за чишћење WЦ шоље користила само један јефтини производ – лимунску киселину, преноси Даилy Маил.

- Мрзим да чистим WЦ шољу. Две посуде (око 25 грама) лимунске киселине остављене у тоалету девет сати решиће тај проблем. Најтежи део процеса је пазити да људи не користе wц током тих девет сати. Хтела сам да користим средство за чишћење, али ово је јефтиније - написала је Лорен у својој објави и уз њу поделила фотографије одличне трансформације WЦ шоље.

Фото: Фацебоок/МумсWхоЦлеан (Принтсцреен)

Други родитељи у групи остали су одушевљени овом идејом, а неки су поделили начине на које се и сами користе лимунском киселином.

- Користим лимунску киселину на дневном нивоу за чишћење тоалета, али одлична је јер нема хемикалија - коментарисала је једна мајка. 

- Лимунска киселина је најбоља! Одлична за WЦ шоље’, сложила се једна корисница.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas