Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ослободите простор у ОРМАРУ за зимску одећу уз пар једноставних ТРИКОВА

Доносимо вам неколико практичних и корисних решења за ослобађање простора у ормару

1666553309_closet-ga1d2fdefa_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Гомилање одеће у ормару није никаква новост. Ипак, неред у ормару може, поред губљења времена, постати и узрок стреса. Стога би ослобађање простора у ормару и организовање ефикасног складиштења ствари требало да буде приоритет. Доносимо вам неколико савета за ослобађање простора посебно пред изношење зимске одеће...

Прочитајте још: Трик за чишћење: Стари, загорели ТИГАЊ ће изгледати као да сте га тек купили

Време сезонског ажурирања гардеробе је најпогодније за довођење ствари у ред. Међутим, веома је важно да орман буде у реду током целе године.

Прво узмите 4 кутије: једну за одећу коју желите да одложите, једну за одећу коју желите да донирате, једну за одећу коју желите да однесете кројачи на поправку и још једну - за одећу коју желите донирати или продати.

Након овог сортирања, да бисте додатно уштедели простор у орману, узмите додатне кутије са поклопцем, означите која се одећа у њима чува или поделите ормар на преграде. Још једно оптимално решење може бити преклапање одеће на начин који штеди простор:

Прочитајте још: Најбољи метод за чишћење судопере: Ево од чега би прво требало да почнемо

  • умотајте плетене мајице у ваљак и ставите их вертикално у кутије, поделе по боји;
  • користите вешалице за хаљине и сукње;
  • користите вешалице за прстенове за велике шалове или игле за панталоне да окачите чизме или гломазне шалове.

Ослободите простор у ормару - други корисни трикови

Да ли сте мислили да коришћење кофера може помоћи да ослободите простор у вашем ормару? Ставите у њих одећу коју не носите ове сезоне или их користите за складиштење торби и кофера које ретко користите.

Помоћу врата можете добити додатни простор у ормару. Набавите вакум кесе за одећу и окачите их на врата. У таквим пакетима можете ставити и ствари и прибор. Можете купити сличне кесе за складиштење торби.

Још једно решење за организовање складиштења постељине је да је одложите у јастучнице - тако ће постељина бити у реду и више простора у вашем орману.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas