Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Oslobodite prostor u ORMARU za zimsku odeću uz par jednostavnih TRIKOVA

Donosimo vam nekoliko praktičnih i korisnih rešenja za oslobađanje prostora u ormaru

1666553309_closet-ga1d2fdefa_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Gomilanje odeće u ormaru nije nikakva novost. Ipak, nered u ormaru može, pored gubljenja vremena, postati i uzrok stresa. Stoga bi oslobađanje prostora u ormaru i organizovanje efikasnog skladištenja stvari trebalo da bude prioritet. Donosimo vam nekoliko saveta za oslobađanje prostora posebno pred iznošenje zimske odeće...

Pročitajte još: Trik za čišćenje: Stari, zagoreli TIGANJ će izgledati kao da ste ga tek kupili

Vreme sezonskog ažuriranja garderobe je najpogodnije za dovođenje stvari u red. Međutim, veoma je važno da orman bude u redu tokom cele godine.

Prvo uzmite 4 kutije: jednu za odeću koju želite da odložite, jednu za odeću koju želite da donirate, jednu za odeću koju želite da odnesete krojači na popravku i još jednu - za odeću koju želite donirati ili prodati.

Nakon ovog sortiranja, da biste dodatno uštedeli prostor u ormanu, uzmite dodatne kutije sa poklopcem, označite koja se odeća u njima čuva ili podelite ormar na pregrade. Još jedno optimalno rešenje može biti preklapanje odeće na način koji štedi prostor:

Pročitajte još: Najbolji metod za čišćenje sudopere: Evo od čega bi prvo trebalo da počnemo

  • umotajte pletene majice u valjak i stavite ih vertikalno u kutije, podele po boji;
  • koristite vešalice za haljine i suknje;
  • koristite vešalice za prstenove za velike šalove ili igle za pantalone da okačite čizme ili glomazne šalove.

Oslobodite prostor u ormaru - drugi korisni trikovi

Da li ste mislili da korišćenje kofera može pomoći da oslobodite prostor u vašem ormaru? Stavite u njih odeću koju ne nosite ove sezone ili ih koristite za skladištenje torbi i kofera koje retko koristite.

Pomoću vrata možete dobiti dodatni prostor u ormaru. Nabavite vakum kese za odeću i okačite ih na vrata. U takvim paketima možete staviti i stvari i pribor. Možete kupiti slične kese za skladištenje torbi.

Još jedno rešenje za organizovanje skladištenja posteljine je da je odložite u jastučnice - tako će posteljina biti u redu i više prostora u vašem ormanu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas