· · Коментари: 0
интересантно

Према ФЕНГ СХУИ дисциплини неке ствари не би требало да чувамо испод кревета, а многи баш то радимо

Према фенг схуи дисциплини уколико испод кревета складиштите ове ствари, требало би ову навику да промените.

1634477525_Depositphotos_105006904_S.jpg
Фото: Депосит

Неки предмети са собом носе негативну енергију, а утичу на нас док спавамо. Јасно је да у кревету проведемо доста времена, па у његовој близини не желимо никакве лоше вибрације.

Шта не треба да чувамо испод кревета?

Ствари које буде лоше успомене

Ако вас асоцирају на лоше ствари, непрестано ће стварати лошу енергију у вашем дому.

Поклони и фотографије од бивших партнера или пријатеља

Ове ставри константно нас терају да размишљамо о прошлости и стварима које бисмо требали да преоболимо. Дакле, ако желите да се ослободите духова прошлости, решите се непотребних поклона.

Прочитајте још: Три идеје за уређење мале дневне собе: Направите лепу оазу

Исношена, прљава гардероба и обућа

Многи се тешко опраштају од старих ствари, па им нађу неко место на којима оне стоје дуго. Уколико се премишљате и не желите да се отарасите старих ствари, чувајте их на неком другом месту, али никако испод кревета, јер привлаче беду.

Осушене биљке

Око кревета у коме спавате никако не сме да се нађе осушено и увело цвеће. Оно према веровању, привлачи лоше здравље.

Оштећени и поломљени предмети

Овакве ствари привлаче лошу срећу. Њима није место испод кревета, али ни уопште у кући.

Прочитајте још: Пет ствари које све добро ОРГАНИЗОВАНЕ КУХИЊЕ имају заједничко

Стари, покварени технички уређаји

Добро нам је позната ситуација у којој уместо да бацимо покварени телофон углавном га сачувамо уз размишљање да ће нам можда некада у будућности поново затребати, иакао се то никад не догоди. Такви уређаји углавном заврше у кутији, а она испод кревета. Овакве ствари доносе лошу енергију и лоше расположење.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.