Oglas
· · Komentari: 1
enterijer

Tri ideje za uređenje male dnevne sobe: Napravite lepu oazu

Mala dnevna soba takođe može da izgleda lepo i uređeno.

1634462878_Depositphotos_78507890_S.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Za mnoge je dnevna soba središte kuće, mesto gde se okupljamo, družimo i odmaramo nakon dugog dana. Zbog svih ovih razloga trebalo bi da nam u njoj bude prijatno, a enterijer dosta utiče na to kako ćemo se negde osećati.

Uređenje male dnevne sobe

Ukoliko imate malu dnevnu sobu ili spojenu sa kuhinjom trebalo bi da svaki kutak iskoristimo na najbolji način i uspostavimo ravnotežu između forme i funkcije.

Ogledalo

Ogledalo na zidu je mali dekor dnevne sobe, koji može mnogo da učini. Ne samo da možete da postignete lep izgled uz fini ram i oblik ogledala već će se i svetlost reflektovati čineći da vaša soba izgleda veće nego što zaista jeste.

Pročitajte još: Pet stvari koje sve dobro ORGANIZOVANE KUHINJE imaju zajedničko

Praktičnost

Kada je u pitanju odabir nameštaja za malu dnevnu sobu, praktičnost je ključna. Nemate dovoljno prostora za stočić za kafu, pomoćni stočić i druge sitnice, tako da se ograničite na minimalizam.

Police za knjige

Knjige prostoriji daju dušu. Dnevna soba bez knjiga može da izgleda hladno. Međutim, u maloj dnevnoj sob polica bi zauzela mnogo prostora. Umesto toga, odlučite se za male police po zidovima.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas