Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА

Призовите срећу у свој дом! Пет правила за ПЕТ ПРОСТОРИЈА по ФЕНГ ШУИЈУ!

Позитивна енергија, срећа, мир и благостање у дому су кључни за сваку срећну породицу, а ево како да све то призовете у свој животни простор.

1598302132_feng-sui-pravila.png
Фото: Pixabay
Oglas

Уређење дома по фенг шуји правилима није тако захтевно ни компликовано, колико се некада чини након студиозних читања савета за уређење дома.

Прочитајте још: Вруће вам је у стану: Примените ОВИХ 5 ТРИКОВА и расхладите дом БЕЗ КЛИМА УРЕЂАЈА

Средиште сваког дома мора бити у пријатним земљаним тоновима, а онда треба и да сваки део куће прилагодите по принципу пет основних правила

Ова древна вештина доноси уравнотежење енергије у дому, пре свега у свим просторијама. Како бисте то применили, најпре се усресредите на средишњи део дома и уредите га тако да њиме владају земљани елементи. То значи кремасти, златни тонови или жута боја, удобне фотеље, биљке и уметничка дела са симболима мира и здравља, али без мотива воде. 

Прочитајте још: САВЕТИ ДИЗАЈНЕРА: Не правите од ДОМА СКЛАДИШТЕ

Сада следите пет једноставних правила, по једно за сваку просторију и ваш дом учините пуним позитивне енергије.

Дневни боравак


Фото: Depositosphotos

Он мора бити опуштајући, стога избегавајте оштре линије, стаклене предмете и обавезно сакријте све могуће каблове. 

Ходник

Прочитајте још: ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО где су ОГЛЕДАЛА у вашем ДОМУ: Ово каже ФЕНГ ШУИ

Ову просторију морате да ослободите сваког вишка, јер он треба да привуче људе и да им осећај пријатности и угођаја. Немојте одлагати ствари тако да се виде, већ поставите градне ормаре и вешалице, тако да у ходнику влада ред.

Кухиња

Прочитајте још: Шта се тачно дешава када пустите воду у WЦ шољи, а НИСТЕ СПУСТИЛИ ПОКЛОПАЦ? (ФОТО)

Потребно је да одвојите судоперу и шпорет биљком или неком дрвеном даском, како им се енергије воде и ватре не би сударале. Судопер мора бити увек уредан, а подједнако тако и фрижидер.

Купатило

Врата увијек морају бити затворена, а поклопац на шољи спуштен. Није лоше поставити мало огледало на спољној страни врата како би енергија остајала у дому.

Спаваћа соба

Избаците све вишкове. У спаваћој соби треба вам кревет, ормар и теписи, а испод кревета не би смело ништа да се налази. Ако сте у браку или вези, све морате имати у пару, од ноћних ормарића надаље, како би се успоставила равнотежа у вези.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas