Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Решите се КАМЕНЦА у купатилу: Једноставан ТРИК од пет секунди који вам може помоћи (ВИДЕО)

Трик за каменац је поделила експертиња за чишћење на свом ТикТок профилу

1688130138_ciscenje-kamenac.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Каменац у купатилу је лако очистити уз помоћ воска за свеће, објављено је у видеу на ТикТоку.

Експерткиња за чишћење Мерилин објавила је видео на ТикТоку објаснивши како најбоље уклонити тврдокорне флеке од каменца на тушевима и славинама.

Тврдокорне мрље од тврде воде, познате и као каменац, могу врло лако да се накупе на тушевима и славинама, због вишка минерала који се налазе у тврдој води. А каменац је тешко очистити,  преноси Миррор.

Једноставан трик од пет секунди недавно је објавио експерт за чишћење на мрежи ТикТок. Након овог трика ваше купатило ће поново заблистати. 

 

@ммарло__5862 Wоркс греат! #фyп #хомехацк #лифехацкстикток #лифетипсандтрицкс #батхроомхацк #иwастодаyyеарсолд #цлеанингхацкс #цлеанингтипсандтрицкс ♬ Макеба - Јаин

У опису видеа Мерилин је написала:

- Трик за живот. Утрљајте восак за свец́е на своју славину. Вода ц́е одмах исцурити. Нема више флека од тврде воде. 

Видео представља поступак чишћења каменца воском. Мерилин. трља обичну свец́у о славину, пре него што испере восак, уз напомену да трик одлично функционише. Површина свеже очишц́ене славине изгледала је сјајно и беспрекорно.

Многи корисници ТикТока били су импресионирани. Један је написао:

- Одушевљен сам, мрзим флеке од воде.

Друга особа је додала:

- Ово ми мења живот, радим то чим дођем куц́и.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas