Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети фенг шуи стручњака: Три ствари избаците из куће како бисте привукли позитивне промене

Послушајте савете фенг шуи мајстора како бисте привукли срећу и обиље

1692355083_shutterstock_557515885.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свака област простора је директно повезана са одређеним сферама живота, попут каријере, љубави, здравља и статуса. Стога је од суштинског значаја створити повољно окружење које ће позитивно утицати на нас.

Фенг шуи има дубок утицај на енергију простора, како позитивно тако и негативно. То се не односи само на естетске детаље као што су намештај и декорација. Фенг шуи превазилази ове површинске елементе и захтева пажњу чак и према најмањим детаљима које често занемарујемо. На пример, постављање кревета са узглављем на истој страни где су врата собе је строго забрањено. Кревет би требало поставити у командни положај, окренут са сигурним зидом иза себе, а не директно према вратима. Избегавање оваквог распореда може побољшати квалитет сна и осећај сигурности.

Једна од кључних ствари у фенг шуију је одржавање реда и чистоће. Уклањање нереда је од суштинског значаја за унапређење енергије у дому. Неред може негативно утицати на здравље, просперитет и односе. Стари и непотребни предмети ограничавају проток енергије и спречавају долазак нових искустава. Очистити просторије од ствари које више не користимо и одржавати простор уредним може донети позитивне промене у живот.

Још један важан аспект је постављање предњег и задњег улаза у истој равни. Ово је познато као лош фенг шуи образац јер може узроковати брзу и непредвидиву промену новца, што се може манифестовати као финанцијски губици или нестабилност. Препоручује се блокирање директног пута између ова два улаза како би се зауставио брз проток енергије. Ово може бити постигнуто постављањем намештаја или упадљивих предмета између улаза, или постављањем кристала за равномернију расподелу енергије.

У суштини, фенг шуи нам омогућава да ускладимо енергију у нашем дому са енергијом у нашем животу, што може позитивно утицати на различите аспекте нашег благостања.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas