Oglas
· · Komentari: 0

Saveti feng šui stručnjaka: Tri stvari izbacite iz kuće kako biste privukli pozitivne promene

Poslušajte savete feng šui majstora kako biste privukli sreću i obilje

1692355083_shutterstock_557515885.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svaka oblast prostora je direktno povezana sa određenim sferama života, poput karijere, ljubavi, zdravlja i statusa. Stoga je od suštinskog značaja stvoriti povoljno okruženje koje će pozitivno uticati na nas.

Feng šui ima dubok uticaj na energiju prostora, kako pozitivno tako i negativno. To se ne odnosi samo na estetske detalje kao što su nameštaj i dekoracija. Feng šui prevazilazi ove površinske elemente i zahteva pažnju čak i prema najmanjim detaljima koje često zanemarujemo. Na primer, postavljanje kreveta sa uzglavljem na istoj strani gde su vrata sobe je strogo zabranjeno. Krevet bi trebalo postaviti u komandni položaj, okrenut sa sigurnim zidom iza sebe, a ne direktno prema vratima. Izbegavanje ovakvog rasporeda može poboljšati kvalitet sna i osećaj sigurnosti.

Jedna od ključnih stvari u feng šuiju je održavanje reda i čistoće. Uklanjanje nereda je od suštinskog značaja za unapređenje energije u domu. Nered može negativno uticati na zdravlje, prosperitet i odnose. Stari i nepotrebni predmeti ograničavaju protok energije i sprečavaju dolazak novih iskustava. Očistiti prostorije od stvari koje više ne koristimo i održavati prostor urednim može doneti pozitivne promene u život.

Još jedan važan aspekt je postavljanje prednjeg i zadnjeg ulaza u istoj ravni. Ovo je poznato kao loš feng šui obrazac jer može uzrokovati brzu i nepredvidivu promenu novca, što se može manifestovati kao financijski gubici ili nestabilnost. Preporučuje se blokiranje direktnog puta između ova dva ulaza kako bi se zaustavio brz protok energije. Ovo može biti postignuto postavljanjem nameštaja ili upadljivih predmeta između ulaza, ili postavljanjem kristala za ravnomerniju raspodelu energije.

U suštini, feng šui nam omogućava da uskladimo energiju u našem domu sa energijom u našem životu, što može pozitivno uticati na različite aspekte našeg blagostanja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas