Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети за НЕУТРАЛИСАЊЕ мириса цигарета: Никада не бисте ни помислили да вам ове намирнице из кухиње могу помоћи у томе

Отарасите се непријатног мириса цигарета

1699525971_Foto-Shuttertsock-duvanski-dim.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Савети за чишћење госпође Хинч постали су толико популарни да их деле њени обожаваоци Осим тога, они сами су почели да откривају своје помало необичне своје трикове. Наиме, госпођа Хинч је омиљена британска инфлуенсерка која дели савете за чишћење на једној Фејсбук групи која има скоро 700.000 чланова, пише Тхе Сун.

Корисница Фејсбука Пола поставила је питање у групи: „Може ли ми ико препоручити како да уклоним мирис дима цигарета из куће?“. Она је, наиме, купила кућу у којој се пушило 30 година и смрад је заиста грозан. Обожаваоци госпође Хинч обасули су је триковима за уклањање непожељног смрада.

„Врло сте храбри јер сте купили дом пушача, то није за оне слабог срца! Ако имате дрвене подне даске које су највероватније пуне катрана, најбоље би било да их уклоните те да зидове оголите до малтера, а онда све површине, зидове и плафон добро оперете најмање пет пута„, саветовала јој је корисница имена Клер.

„Шећерни сапун одличан је за чишћење свих површина, а пре тога склоните тепихе“, надовезала се једна корисница. Друга је, пак, предложила Поли да купи боју која блокира мирисе.

„Ако је смрад ушао у тепихе или тканине у стану, најбоље их је бацити и купити нове“, гласио је још један од савета. „Исеците лук на пола, па га оставите у свакој просторији да упија мирисе“, написала је корисница по имену Рејчел.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas