Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Седам ствари које би требало да урадите у кући пре доласка јесени: Минимална улагања за ново поглавље

Иако лето још увек није прошло, сам почетак септембра нас асоцира на следеће годишње доба

1693639003_shutterstock_2003674928-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јесења сезона је увек инспирација када је реч о уређењу ентеријера, а како бисте припремили свој дом у праву јесењу бајку, можете да урадите ових 7 ствари:

1. Генерално очистите кућу

Често размишљамо о пролећном чишћењу куће, али заборављамо да је јесен идеално време и за дубинско чишћење. Обришите лајсне и прашину која се обично заборављају као што су лустери и врх ормара и полица. Почните са дневним боравком и обиђите кућу. Када почнете са кухињом, не заборавите да дубоко очистите и рерну и фрижидер. Такође, добра идеја да својим прозорима и завесама и ролетнама посветите пажњу.

2. Проверите котлове и радијаторе

Организовање сервисирања вашег грејања најбоље је урадити у јесен како бисте зиму сачекали спремни. Уколико нисте сами никада ово радили, позовите стручњака.

3. Очистите и поједноставите свој животни простор

Донирајте нежељени намештај, кућни прибор и електричне предмете, плус одећу и обућу у добротворне сврхе и неопходно склоните из кухињских ормарића. Требало би да завршите са чистим, модернизованим домом, који вам даје више простора за уживање у мирном, удобном окружењу које доноси јесења сезона.

4. Побољшајте атмосферу мирисима

Свеће и дифузори стварају савршено пријатно окружење за опуштајућу ноћ, само додајте неколико свећица или набавите свећнике кој ће учинити да простор изгледа луксузније и романтичније. Нема ничег утешнијег од мириса јесени који пролази кроз ваздух током кишне вечери. Свеће у тегли са мирисима ђумбира, пите од бундеве, цимета и кедровог дрвета употпуњују ултимативну јесењу атмосферу.

5. Додајте јастуке и прекриваче

Ови сјајни детаљи могу да улепшају цео простор и неопходни су у јесен. Нема ничег бољег него да се склупчате поред камина или радијатора када је хладно напољу и обложите јастуцима и меканим вуненим ћебадима. Изаберите мекане прекриваче са темом јесени или идите са светлијим бојама да бисте надокнадили суморност споља. И уместо да купујете нове јастуке, само инвестирајте у пресвлаке за јастуке тако да можете лако да промените изглед уз веома мале трошкове.

6. Купите собну биљку која прочишћава ваздух

Уверите се да је квалитет ваздуха у вашем дому савршен са новим собним биљкама. Не само да су собне биљке модеран и декоративни додатак у кући, већ чисте ваздух и помажу у побољшању квалитета ваздуха у затвореном простору детоксикацијом атмосфере у вашем дому. Пробајте филадендрон, калетеју, фикус, сансеверију, женску срећу или хризантеме.

7. Средите терасу

Иако су топли дани прошли, можете од терасе да направите диван кутак у којем ћете уживати током јесени. Ставите на терасу свећице, јастучиће, палете, посадите јесење цвеће... Јесење ноћи и јутра могу у оваквом простору изгледати савршено уз шољицу топлог чаја или кафе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas