Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

Слике на зиду које доносе ЛОШУ ЕНЕРГИЈУ: Треба их заменити овим мотивима који доносе срећу и благостање

Слике на зиду могу привући лошу енергију ако се на њима налазе одређени мотиви

1656671574_pexels-medhat-ayad-383568.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Према популарној фенг шуи филозофији сваки предмет који имамо у кући носи одређену енергију, па тако и слике које бирамо. У зависности које мотиве и пејзаже приказују могу привући позитивну енергију и благостање или, пак, несрећу и немир.

Сцене из рата, борбе, природних катастрофа, крви или умирања привлаче лошу енергију. Поред тога, слике на којима се види туга, депресија, бес, сузе, паранолмане сцене или прикази болести спадају у оне које морате избегавати у својој кући. И сам поглед на овакве призоре буди у нама узнемиреност и лоше емоције, а енергија коју они доносе може се одразити на све чланове породице, изазвати сукобе, нестабилност, проблеме са здрављем, новцем итд.

Прочитајте још: Како да користимо ТОПЛЕ И ХЛАДНЕ БОЈЕ приликом уређења ентеријера? Оне су комплементарне

Треба избегавати и пејзаже мртве природе јер демонстрирају нешто у чему нема више живота.

Које слике привлаче добру енергију?

Призори на којима су реке, водопади и фонтане, укратко - текућа вода, симболизују кретање енергије и напредак. Симболи лотосовог цвета, бамбуса, света трешње, такође привлаче благостање, срећу и новац. Слике на којима су ови симболи треба поставити на источну, југоисточну или северну страну куће. Сви пејзажи који на нас делују опуштајуће или буде лепе емоције могу се држати на зидовима.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas