· · Коментари: 0
чишћење

Шта треба да очистимо ПРЕ ДОЛАСКА ЗИМЕ, а одлажемо током целе године

Неке кућне послове стално одлажемо, али крајње је време да и то завршимо пре доласка зиме.

1603963528_Depositphotos_8201007_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Јесен је идеално време да се ове ствари заврше.

Олуци

Ако не очистите олуке пре зиме, остаци који су се накупили током целе године могу да створе блокаде. Када снег и лед крене да се топи неће имати где да оде, па ће се задржавати на крову.

Прочитајте још: Како сваки центиметар ПРОСТОРА ИСПОД КРЕВЕТА искористити за одлагање ствари?

Прозори

Ако је могуће, прање прозора најбоље је одложити за облачни јесењи дан. На летњем сунцу вода ће брзо да испари, остављајући трагове, а зими ће се смрзнути. Поред тога, зимске дане углавном проводимо код куће, па ће нам више пријати да су нам прозори чисти.

Радијатори и отвори за вентилацију

Ово би требало да се очисти пре него што укључите грејање. Добро очистите сву прашину, усисајте сваки отвор на радијатору, а затим све пребришите крпом.

Прочитајте још: Колико често треба мењати постељину? Ово је ОДГОВОР!

Зимски капути

Време је да се капути освеже. Уколико их нисте опрали на крају прошле зимске сезоне, требало би сада, пре него што почнете са активним ношењем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.