Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Шта ваш тинејџер жели?

У адолесцентском добу млади људи изграђују свој укус, како у музици, облачењу, тако и у уређењу свог личног простора

1663245484_03NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Њихов простор не можете једноставно опремити шареним намештајем као уобичајену собу деце млађег узраста.

Већина тинејџера жели сопствени простор модерног и елегантног дизајна, као и да им дате слободу да своју тинејџерску собу осмисле по својој мери, како би то био њихов омиљени кутак и оаза где ће се опустити и проводити највише времена. Стога предлажемо да соба буде у неутралној палети боја, како би се временом лако прилагодила њиховим укусима, а оно што је примарно је свакако функционалност према њиховим потребама.

Прави пример универзалне тинејџерске собе коју можете прилагодити разним стиловима јесте соба РЕБЕЛО, која садржи велики број различитих елемената које можете комбиновати на разне начине.  Неизоставни комади у свакој соби су кревет и ормар. Уз собу РЕБЕЛО одлично се уклапа кревет ОРФЕЛИН 90 у два различита дезена, опак белој или графит сивој, којем можете додати и фиоку за кревет са или без склопивог душека, попут фиоке за кревет ФПК 199. Што се тиче избора ормара, нећете погрешити са ормаром РЕБЕЛО 2К1Ф, који поседује веома функционалан употребни простор са системом полица, као и делом са гардеробном шипком и полицом изнад ње.

Фото: Форма Идеале

За радни кутак у соби можете комбиновати компјутер сто БЕЛО или РЕБЕЛО са канцеларијском столицом НФ-905, који се савршено уклапају уз остале елементе намештаја.

Поред основних наведених елемената, соби се могу додати и остали елементи који су свакодневно потребни.  За додатно одлагање гардеробе или других ствари можете одабрати једну од две комоде РЕБЕЛО, комоду РЕБЕЛО 3Ф која ће заузети мање простора, или комоду РЕБЕЛО 3К1Ф, у коју ће засигурно стати све ситнице и ствари које треба одложити.

У зависности од потреба, колекција РЕБЕЛО нуди три различите отворене полице - класичну отворену полицу РЕБЕЛО 5 у опак белој, која представља класичну полицу за књиге и омиљене успомене, или отворену полицу у комбинацији са затвореним доњим полицама РЕБЕЛО ПОП 2К2Ф и РЕБЕЛО ПОП 2К1В, са фиокама или са преградом у средини.

Фото: Форма Идеале

Одличан декоративни, али и функционални комад намештаја може да буде плетени табуре, који је одличан за моменте опуштања.

Собу РЕБЕЛО можете уклопити и уз нежно розе тонове, који ће очарати сваку тинејџерку. Модерна розе постељина ће допринети целокупном изгледу собе, али и допринети удобности при спавању.

Комбинација опак беле, графит сиве и лак беле фолије собе РЕБЕЛО може да се прилагоди било ком тренду уређења, па дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да је додатно утоплите плетеним бохо детаљима, попут плетеног розе табуреа, или цвећем и корпама. Можете остати и у монохроматским нотама, а направити фокусну тачку необичним геометријским патерном на тепиху или постељини. Розе цвеће у вази на ноћном ормарићу РЕБЕЛО НО2Ф допринеће потпуном освежењу амбијента.

Фото: Форма Идеале

За који год стил уређења собе да се одлучи ваш тинејџер, комади из колекције РЕБЕЛО ће се дефинитивно уклопити, а осталим детаљима и декорацијом ће се дати лични печат сваком амбијенту. Важно је само пружити им слободу да примене своје жеље и идеје, одаберу боју зидова и декорацију, како би се осећали што опуштеније у амбијенту креираном само за њих.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas