Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
оплемењује простор

Стилизујте свој дом намештајем од РАТАНА! Поред природног изгледа који нуди, овај намештај је невероватно постојан

Мало људи зна да је ратан заправо слично што и биљка пузавица која расте као лоза у прашуми, али спада у врсту палме

1653069073_rattan-lamps-gec7b335b1_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Као материјал је фантастично отпоран и стога невероватан за структурирање намештаја како за унутрашњу тако и за спољашњу употребу. Ратан је прелеп у свом органском и аутентичном облику, са предивном природном комбинацијом снаге и облика.

Прочитај још: Које је значење симбола ФЕНИКСА према ФЕНГ СХУИ дисциплини? Идеалан за овај део куће

Његови оригинални тонови су топли и меки и пружају додир природе сваком унутрашњем простору. Није тајна зашто се људи увек интересују за овај тип намештаја. Откривамо вам где ратан најбоље пристаје у вашем дому и како да декоришете изглед вашег животног простора. 

Светао ратан

За леп и декоративан амбијент у свакој просторији, декорације од ратана ће употпунити дизајн собе. Лако се преносе у већину просторија у кући. Ситне декорације од ратана изгледаће предивно у вашој кухињи, док у спаваћој соби можете поставити и веће декорације како би направили што природнији стил простора где проводите највише времена и који вам служи за одмор. Прошли су дани када је минималистичко осветљење било у моди јер већина људи сада тражи превелике лампе како би осветлили своје просторе. Абажури за лампе од ратана у вашој дневној соби са обе стране софе такође ће бити врло ефектни. Можете се играти са висинама и величинама да бисте креирали свој омиљени изглед.

Шарени ратан

Постоји велики избор на тржишту када је у питању ратан и може бити тешко изабрати праву боју. Све се своди на ваше личне преференције и изглед који покушавате да постигнете. Неки људи воле оштар, модеран изглед чврстог црног ратана који се лепо истиче. Други су склонији да користе ратан мекше браон боје. Ово ће се неприметно уклопити са окружењем у башти. 

Ратан у свом сировом стању има веома аутентичну и неутралну боју која ће лако употпунити сваки животни простор. С обзиром на своју издржљивост и снагу, апсолутно је идеалан материјал за спољни намештај. Природни тропски изглед који нуди може трансформисати свако унутрашње или спољашње место у топао и пријатан простор. Лако је интегрисати намештај од ратана у читав низ простора. Изгледа пођеднако невероватно у вашем дневном боравку као и у трпезарији или спаваћој соби.  

Мање је више

Коришћење ратана као декора или као основе је много боље него да га учините свеобухватном темом вашег простора. Пажљиво постављање угаоне столице, додавање трпезаријских столица око дрвеног стола. Веома је важно да се уверите да не претерујете са декорацијом од ратана на све стране. Ратан постоји стотинама година, тако да се може са сигурношћу рећи да је безвременски, али треба да буде уравнотежен са другим тоновима, текстурама и материјалима. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas