Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАЛКОН

ПАУН столица доноси дах прохујалих времена и позива на уживање (ФОТО)

Паун столице су биле популарне 60-тих година прошлог века.

1616679493_stolica.PNG
Фото: Instagram/ screenshot thepeacockchair
Oglas

Ове столице широког, округлог наслона, биле су толико популарне да су их сви желели на тераси и у дворишту. "Паун столица" има раскошан наслон за главу који је шири од дела за руке и личи на ову птицу.

Прочитајте још: Многима је УСПЕЛО: Оставите ПУШЕЊЕ уз помоћ ове биљке! Пар капи убиће сваку жудњу

Столица је с разлогом популарна јер је удобна и онај ко седи у њој осећа се као краљ.

"Паун столице" се правде од бамбуса или ратана. Захваљујући томе су изузетно лагане и лако се премештају и померају. Уједно су и веома чврсте и дуговечне.

Прочитајте још: Освежите дом у духу ПРОЛЕЋА: Промените ове 4 ствари

Наиме, ове столице имају само један "проблем" - величину.

Данас су "паун столице" мање и немају огроман наслон за главу као некада. Захваљујући томе могу да се унесу и у дневну собу. Уз леп јастук и занимљив покривач ова столица од бамбуса може да се придружи и трпезаријском столу.

Прочитајте још: Шта се налази на вашем радном столу? ФЕНГ ШУИ каже да треба да изгледа овако

Прочитајте још: Ове биљке нипошто немојте садити поред МЛАДОГ ЛУКА у башти ако желите да вам успе

Ипак, "паун" је најлеши на тераси или валкону, окружен цвећем, јер тамо може да дође до изражаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas