Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИ ДОМ

Стручњаци откривају: Три трика за БРЗО И ЛАКО продавање стана

Дилери некретнина током деценија уназад развили су бројне трикове за убеђивање и продају станова и кућа

1611353998_Depositphotos_2369183_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Без обзира на кризу на тржишту, увек је право време за продају некретнина уколико знате неколико једноставних трикова које користе агенти.

Прочитајте још: ПОКРЕНИТЕ СЕ! Седење уништава зглобове

Откривамо три трика помоћу којих ћете брзо продати своју некретнину, али оно још битније, онеомогућићете ценкање и спуштање цене квадрата.

Омогућите купцу да види себе и своје предмете у вашем простору

Позовите у помоћ "свеже очи"

Кад људи живе у неком простору дуже време, они на њега гледају другачије, и више не виде ствари које треба поправити. Тада у помоћ позовети доброг пријатеља чије мишљење цените, али и који ће бити објективан у погледу на ваш дом. Проведите га кроз сваку собу стана или куће и реците му да буде брутално искрен. Нека вам каже и најмању ситницу, чак и ако мисли да штокови врата изгледају неуредно или уништено.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Избаците вишак ствари

 Ако мислите да је решење у одлагању вишка намештаја у гаражу, ни то није решње да кућа изгледа уредно

Прочитајте још: Сељак је ископао ЧИНИЈУ и свима је било јасно да је ВЕОМА СТАРА, а онда је уследио ШОК и питање: КАКО ЈЕ СТИГЛА ОВДЕ?

Сви на неки начин, сви имамо превише ствари. Када се одлучите за продају некретнине, крените по вашем животном простору и избаците трећину ствари. Нема потребе ни за трећом софом у дневном боравку, јер људи увек имају превише намештаја. Ако мислите да је решење у одлагању вишка намештаја у гаражу, ни то није решње да кућа изгледа уредно.

Деперсонализујте простор

Прочитајте још: АНТАРКТИК крије НАЈВЕЋУ ТАЈНУ на свету: АТЛАНТИДА се налази под ледом?

Породичне слике са летовања вама вама можда јесу врло драг, али купац неће то на тако гледати. У том случају, пре него што пустите потенцијалне купце у простор, склоните све те личне предмете. Исто учините и са колекцијом порцуланских фигурица и са било каквим детаљима који говоре о вашем личном стилу, слике, уметничка дела. Такви предмети могу да одбију купце од намере за куповином. Омогућите купцу да види себе и своје предмете у вашем простору.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas