Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које не би требало да држимо крај врата: Све лоше идеје према ФЕНГ СХУИЈУ

Фенг шуи забране које стално кршимо, а доносе лошу енергију!

1640530042_2ef69068cc383d609d4846f6c313e760996b54cc.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Фенг шуи филозофија уређења дома подразумева да се придржавамо одређених правила уређења простора како би у њему владала позитивна чи енергија. Постоје грешке који многеи праве у свом дому, а оне могу бити магнет за негативне енергетске вибрације.

Комбиновање дневне собе и кухиње - Према правилима фенг шуија, дневна соба је акумулатор у којем се акумулира сва срећа особе, а посебно срећа породице. Ако спојите кухињу и дневну собу, то може стагнирати енергију. Комбинација ове две собе доводи до кршења акумулације чи енергије и неповољно делује на атмосферу у дому.

Прочитајте још: Једна боја, позиција и биљка: Како уз помоћ ФЕНГ СХУИ дисциплине да унесемо срећу?

Складиштење старих, непотребних и поломљених ствари. Напукло посуђе служи као место за акумулацију негативне енергије, а ако се стално користи, онда се ова енергија може пренети на људе. Акумулирана негативна енергија доводи до честих свађа и одбија срећу и просперитет у кући. Такође, овакве ствари неповољно утичу и на прилив финансија. Према фенг шуију, уклањањем оваквих ствари из дома, симболично се уклања и проблем.

Цеви које цуре - Пошто је купатило једно од најнеповољнијих подручја. Кроз ову зону позитивна енергија, новац, срећа напуштају кућу, али неисправна славина само још више погоршава енергетску ситуацију. Сматра се да вода која цури симболизује одлив финансија, дугове и сиромаштво.

Између степеница не би требало да постоје празнине како енергија чи не би напустила кућу. У супротном, енергија ће се подићи и напустити кућу.

Прочитајте још: Флеке од црног вина или ЖВАКЕ на одећи се укидају у једном потезу! Погледајте 10 савета ЗЛАТА ВРЕДНИХ

Сатови не би требало да се постављају изнад врата или близу врата. Верује се да овако време не ради за вас, као и да овакав положај наведених предмета може довести до неуспеха.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas