Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI

Fleke od crnog vina ili ŽVAKE na odeći se ukidaju u jednom potezu! Pogledajte 10 saveta ZLATA VREDNIH

Ukoliko ste mislili da su vaše pantalone ulepljenom žvakom potpuno uništene, isprobajte naš trik.

1640122871_laundry-g7be24d69e_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Najteže mrlje upravo su najčešća situacija sa kojom se susrećemo baš onda kada obučemo nove odevne komade, svetle komade odeće ili smo na specijalnoj večeri, proslavi kompanije ili rođenadnu najbolje prijateljice. 

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Osim toga čini se da su neke mrlje, odnosno neki sastojci ubitačni po odevne komade i da ih je nemoguće odstraniti, posebno kada je reč o crnom vinu, mrljama od dezodoransa ili lepka, a da ne spominjemo i žvake.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Donosimo vam savršene, isprobane metode za uklanjanje fleka...

Donosimo vam savršene, isprobane metode za uklanjanje fleka. Ove najtže fleke uklanjaju se najjednostvanijim sredstvima, a da toga i nismo svesni. Pogledajte spisak i primenite već danas na svojim uflekanim komadima...

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

  1. Crveno vino - što pre isprati hladnom vodom, eventualno koristiti sredstvo za izbeljivanje.
  2. Čokolada - ostaviti da se osuši, izgrebati čokoladu i na grubo odstraniti, pa oprati u mašinu.
  3. Dezodorans - mrlje premazati tečnim sredstvom za pranje veša, kod većih mrlja koristiti malo sredstva protiv rđe.
  4. Kafa ili čaj - oprati u mašini za pranje suđa uz dodatno nanošenje sredstva za pranje veša direktno na mrlju.
  5. Kečap - mrlje premazati tečnim sredstvom za pranje veša i eventualno sredstvom za izbeljivanje, potom oprati. Nekoliko puta ponoviti postupak ako je potrebno.
  6. Lepak - za odstranjivanje koristiti aceton.
  7. Mleko - isprati hladnom vodom i oprati na uobičajen način.
  8. Pivo - isprati čistom vodom, pa nakon toga oprati na uobičajen način.
  9. Voće - isprati hladnom vodom, mrlje premazati tečnim sredstvom za pranje veša pa oprati u mašini za veš. 
  10. Žvakaća guma - staviti na nekoliko sati u zamrzivač, potom otkinuti gumu za žvakanje, a odmrznutu tkaninu oprati u mašini.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas