· · Komentari: 0

Stvari koje ne bi trebalo da držimo kraj vrata: Sve loše ideje prema FENG SHUIJU

Feng šui zabrane koje stalno kršimo, a donose lošu energiju!

1640530042_2ef69068cc383d609d4846f6c313e760996b54cc.jpg
Foto: Deposit

Feng šui filozofija uređenja doma podrazumeva da se pridržavamo određenih pravila uređenja prostora kako bi u njemu vladala pozitivna či energija. Postoje greške koji mnogei prave u svom domu, a one mogu biti magnet za negativne energetske vibracije.

Kombinovanje dnevne sobe i kuhinje - Prema pravilima feng šuija, dnevna soba je akumulator u kojem se akumulira sva sreća osobe, a posebno sreća porodice. Ako spojite kuhinju i dnevnu sobu, to može stagnirati energiju. Kombinacija ove dve sobe dovodi do kršenja akumulacije či energije i nepovoljno deluje na atmosferu u domu.

Pročitajte još: Jedna boja, pozicija i biljka: Kako uz pomoć FENG SHUI discipline da unesemo sreću?

Skladištenje starih, nepotrebnih i polomljenih stvari. Napuklo posuđe služi kao mesto za akumulaciju negativne energije, a ako se stalno koristi, onda se ova energija može preneti na ljude. Akumulirana negativna energija dovodi do čestih svađa i odbija sreću i prosperitet u kući. Takođe, ovakve stvari nepovoljno utiču i na priliv finansija. Prema feng šuiju, uklanjanjem ovakvih stvari iz doma, simbolično se uklanja i problem.

Cevi koje cure - Pošto je kupatilo jedno od najnepovoljnijih područja. Kroz ovu zonu pozitivna energija, novac, sreća napuštaju kuću, ali neispravna slavina samo još više pogoršava energetsku situaciju. Smatra se da voda koja curi simbolizuje odliv finansija, dugove i siromaštvo.

Između stepenica ne bi trebalo da postoje praznine kako energija či ne bi napustila kuću. U suprotnom, energija će se podići i napustiti kuću.

Pročitajte još: Fleke od crnog vina ili ŽVAKE na odeći se ukidaju u jednom potezu! Pogledajte 10 saveta ZLATA VREDNIH

Satovi ne bi trebalo da se postavljaju iznad vrata ili blizu vrata. Veruje se da ovako vreme ne radi za vas, kao i da ovakav položaj navedenih predmeta može dovesti do neuspeha.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.