Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које треба да избаците из КУХИЊЕ на ПРОЛЕЋЕ: Фенг шуи стручњаци кажу да вам доносе новчане губитке

Фенг шуи стручњаци саветују како да уредите своју кухињу на пролеће

1713175267_Foto-Shutterstock-kuhinja-feng-sui.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Уређење просторакухиње и дневне собе фенг шуи стручњаци сматрају веома значајним, јер у њима цела породица проводи доста времена. Потрудићете се да одаберете најбољу боју за кухињу или да направите адекватан распоред, али постоје и неке ситнице на које треба да обратите пажњу. Како се приближило време пролећног распремања, требало би да знате које ствари треба да избаците из кухиње, како не бисте привлачили негативну енергију и мањак новца. 

1. Празне тегле и флаше

Када потрошите зимницу, најчешће на страну одлажете празне тегле или флаше, да бисте их сачували за следећу сезону. То јесте изузетно корисно и штеди вам новац, али прегршт празних тегли и флаша доноси у дом негативну енергију. Кухиња је место у кући које симболизује здравље и богатство, а уколико је претрпате празним теглама, енергија обиља ће спорије тећи. Поред тога, празне тегле и флаше асоцирају на немаштину и недостатак нечега, зато се потрудите да их одложите у просторију у коју не улазите често попут подрума или поткровља, а да кухињске елементи буду организовани и чисти.. Такође, неколико тегли можете оставите у кухињи, али да у њих спакујете тестенину, пиринач, зачине и сличне намирнице. Фен шуи стручњаци такође предлажу и да их испуните новчићима, накитом или амајлијама. 

2. Амбалажа без поклопца

Ако чувате чиније од породичних сладоледа, кантице од крема и сличну амбалажу да бисте у њу понекад спаковали храну, потрудите се да не претерујете са количином, као и да никада не чувате оне којима недостаје поклопац. Можда ћете их сместити у завучени део кухиње и склонити од погледа, али оне ће и даље привлачити мањак новца и енергију која асоцира на недостајање нечег. Уместо тога, потрудите се да набавите неколико посуда са поклопцем које су различитих величина, како бисте могли да спакујете једну у другу. На тај начин ћете уштедети простор, а нећете отежати пут позитивној енергији која треба да влада у кухињи.

3. Окрњено посуђе и оштећен прибор

Можда имате омиљену шољу коју сте случајно мало оштетили приликом прања, али и даље уживате да пијете из ње, или чувате окрњену керамичку чинију из које сте јели као мали, али било би добро да са тим навикама престанете. Окрњено посуђе и оштећени предмети привлаче негативну енергију и просто вам избијају новац из џепа. Такође, ако већ дуго не користите стари комплет чаша које сте некад добили на поклон или есцајг који вам се већ дуго не допада и није више модеран, просто их изместите из кухиње и ослободите простор за ствари које користите свакодневно. Према фенг шуи стручњацима, боље је да имате празан простор у кухињи, него делове испуњене старим или оштећеним посуђем и прибором.

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas