Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари вам се ломе по кући, уређаји кваре, а цеви пуцају? ФЕНГ ШУИ стручњаци сматрају да је то упозорење

Уколико су ове непријатности учестала појава, у вашем дому влада енергетски дисбаланс

1678560873_feng-sui.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли вам се догађа да вам се често ломе или кваре ствари у кући? Када чаше испадају из руке, апарати се кваре, цеви пуцају, све ово сматрамо нормалним проблемима са којима се суочавају многа домаћинства. Међутим, када се учестало дешава, фенг шуи и стручњаци за енергију сматрају да ово указује на енергетски дисбаланс у вашем дому.

Према фенг шуију, када се негативна енергија накупи у дому, то се може манифестовати пуцањем посуђа и сталним кваровима. На пример, када цуре славине, то може указивати на финансијске проблеме, док ломљене посуђа симболизује негативне односе. Важно је да ствари које се поломе и покваре не чувате у кући, Покушајте да поправите оно што је могуће, а уколико су трајно оштећене, избаците их из дома. Све што је непотребно и нефункционално, само претрпава простор и привлачи додатну негативност.

Ако се улазна врата стално ломе, шкрипе, заглављују, ово може указивати на боравак негативних људи у кућу или долазак завидних особа. Такође, уређаји који се кваре, како сматрају фенг шуи стручњаци, могу указивати на стрес чланова породице.

Један од најделотворнијих лекова против негативне енергије јесте љубав, подршка и разумевање особа које живе у дому. Сви чланови породице треба да разговарају, поштују и труде се да разумеју осећања других, показују више нежности и пажње.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas