· · Коментари: 0
ентеријер

Трендови ентеријера за 2022. годину: Дизајнери посебно издвајају две боје

Дизајнери упућују на следеће трендове ентеријера за 2022. годину.

1638368210_shutterstock_1056968909.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Трендови уређења ентеријера подложни су промена као када је реч о моди. Тако нам 2022. година доноси неколико новина.

Ентеријер за 2022. годину

Дизајнери ентеријера истичу да можемо да се ослонимо на савршену несавршеност. Долазе до изражаја неуједначене и неуравнотежене ствари. Дакле можете да се ослоните на оно што вам се свиђа и на инстинкт колико год можда био у нескладу са целокупном просторијом, важна је јединствност и идентитет.

Неутралне и природне нијансе

Неутралне и природне боје никада не излазе из моде, па их очекујемо и у 2022. години као водећи тренд. Сива, беж и бела као боје за зидове, такође се издаваја зелена за оне који воле да експериментишу.

Боје и текстуре инспирисане природом ће преовладавати како када је реч о намештају, тако и код остатка ентеријера.

Прочитајте још: Да 2022. година буде ПУНА БЛАГОСТАЊА: Ево како да окитите новогодишњу јелку по ФЕНГ СХУИ-ју

Зелени и ружичасти акценти

Уколико сте ипак за боје, ту су зелена и розе. Њихова комбинација даће савршеност несавршености. Наизглед боје које нису за комбинацију заправо заједно дају посебну енергију која ће вам се сигурно допасти у крајњем резултату. Можете да изаберете розе зидове са зеленим детаљима, рецимо фотеља или као део пропратних кућних аксесоара.

Фото: Схуттерстоцк

Природа

Биљке ће бити у фокусу 2022. године. Једноставан начин да се дом прирпдно освежи и допринесе осећају мира и здравијем ваздуху.
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.