Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Trendovi enterijera za 2022. godinu: Dizajneri posebno izdvajaju dve boje

Dizajneri upućuju na sledeće trendove enterijera za 2022. godinu.

1638368210_shutterstock_1056968909.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Trendovi uređenja enterijera podložni su promena kao kada je reč o modi. Tako nam 2022. godina donosi nekoliko novina.

Enterijer za 2022. godinu

Dizajneri enterijera ističu da možemo da se oslonimo na savršenu nesavršenost. Dolaze do izražaja neujednačene i neuravnotežene stvari. Dakle možete da se oslonite na ono što vam se sviđa i na instinkt koliko god možda bio u neskladu sa celokupnom prostorijom, važna je jedinstvnost i identitet.

Neutralne i prirodne nijanse

Neutralne i prirodne boje nikada ne izlaze iz mode, pa ih očekujemo i u 2022. godini kao vodeći trend. Siva, bež i bela kao boje za zidove, takođe se izdavaja zelena za one koji vole da eksperimentišu.

Boje i teksture inspirisane prirodom će preovladavati kako kada je reč o nameštaju, tako i kod ostatka enterijera.

Pročitajte još: Da 2022. godina bude PUNA BLAGOSTANJA: Evo kako da okitite novogodišnju jelku po FENG SHUI-ju

Zeleni i ružičasti akcenti

Ukoliko ste ipak za boje, tu su zelena i roze. NJihova kombinacija daće savršenost nesavršenosti. Naizgled boje koje nisu za kombinaciju zapravo zajedno daju posebnu energiju koja će vam se sigurno dopasti u krajnjem rezultatu. Možete da izaberete roze zidove sa zelenim detaljima, recimo fotelja ili kao deo propratnih kućnih aksesoara.

Foto: Shutterstock

Priroda

Biljke će biti u fokusu 2022. godine. Jednostavan način da se dom prirpdno osveži i doprinese osećaju mira i zdravijem vazduhu.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas