Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

ТРИ ФЕНГ ШУЈИ савета за здравији дом

Кинеска вештина уређења простора открива тајне здравог дома.

1643231376_room-g58988dfac_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Древна источњачка вештина уређења простора постала је све популарнија широм света због позитивне енергије, за коју се верује да је привлачи у сваки дом и животно окружење.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Доносимо вам три једноставна и практична савета која ће привући здравље у ваша четири зида.

Посветите се ходнику

И сами осетите разлику када пролазите кроз празан ходник и када пролазите кроз пријатно уређен ходник. Ходник призива енергију која заузима цео дом. Уредите га тако да буде пријатан и пријатељски, тако да се осећате добро када улазите у властити дом.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Поставите знакове добродошлице са обе стране улазних врата. Додајте биљке и топле боје. Огледало немојте држати одмах насупрот врата, већ са стране. Немојте користити вештачко цвеће, већ искључиво свеже.

Уредите улазна врата дома

Улазна врата дома су та која призивају енергију и прилике у вашем животу. Начин на који ћете их уредити може утицати на енергију која ће вас окруживати. За улазна врата би се могло рећи да су један од најважнијих сегмената вашег дома и немојте на њих заборавити. У уређењу врата прво размишљајте о боји, а најбоља боја за ваша врата зависи од смера у коме врата гледају:

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

  • Исток – елемент је дрво па је најбоље да врата буду зелена.
  • Југ – елемент је ватра па је најбоље да врата буду црвена.
  • Запад – елемент је метал па је најбоље да врата буду бела или сива.
  • Север – елемент је вода па је најбоље да врата буду плава или црна.
  • За североисток, северозапад, југозапад и југоисток можете одабрати боје које карактеришу један од смерова. За југоисток одаберите или зелену, или црвену боју.

Решите се непотребних ствари

Превише ствари у дому значи и превише енергије. То може бити намештај, одећа, обућа или декоративни украси. Фокусирајте се на чињеницу да је више мање. Уклоните из дома све и вратите само оно што вам заиста треба. Разлику у енергији ћете одмах осетити.

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Уклоните сувишне ствари испод кревета. Очистите ормар и сезонску одећу држите тако да вам је најдоступнија. Уклоните покварену храну из фрижидера. Очистите све фиоке.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas