· · Коментари: 0

Трик који ће вам помоћи да ваши ПЕШКИРИ буду мекани: Све што вам је потребно је САСТОЈКА који сви имају у кухињи

Уз помоћ овог трика ваши пешкири ће бити савршено мекани и нежни

1662976787_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy

На друштвеној мрежи ТикТок имамо прилике да видио многе ствари које вам могу олакшати свакодневницу. Такође, на овој платформи има доста савета који су корисни са домаћинство, а опет су веома једноставни и јефтини.

Управо један такав је трик који ће вам помоћи да ваши пешкири буду мекани и нежни након прања.

„Све се своди на начин на који перете пешкире и ту се вероватно догодила грешка. Да бисте их поново омекшали, оно што треба да урадите је да ставите пешкире на прање без детерџента“, каже Лаура де Бара на ТикТоку.

Прочитајте још: Сигурно сте се бар једном запиталли чему служи рупица на УМИВАОНИКУ: Многи не знају да је веома битна

„Зато баците пешкире у бубањ као и обично, а затим ставите две шоље сирц́ета у одељак за детерџент. Сирц́е је апсолутно невероватно нетоксично средство за чишц́ење, а такође елиминише мирисе“, додаје она.

Оно што је такође корисно јесте да пешкире истресте након прања, пре него што их ставите да се суше. Ово ће помоћи да се влакна на материјалу отворе, што омогућава додатну мекоћу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.