· · Komentari: 0

Trik koji će vam pomoći da vaši PEŠKIRI budu mekani: Sve što vam je potrebno je SASTOJKA koji svi imaju u kuhinji

Uz pomoć ovog trika vaši peškiri će biti savršeno mekani i nežni

1662976787_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay

Na društvenoj mreži TikTok imamo prilike da vidio mnoge stvari koje vam mogu olakšati svakodnevnicu. Takođe, na ovoj platformi ima dosta saveta koji su korisni sa domaćinstvo, a opet su veoma jednostavni i jeftini.

Upravo jedan takav je trik koji će vam pomoći da vaši peškiri budu mekani i nežni nakon pranja.

„Sve se svodi na način na koji perete peškire i tu se verovatno dogodila greška. Da biste ih ponovo omekšali, ono što treba da uradite je da stavite peškire na pranje bez deterdženta“, kaže Laura de Bara na TikToku.

Pročitajte još: Sigurno ste se bar jednom zapitalli čemu služi rupica na UMIVAONIKU: Mnogi ne znaju da je veoma bitna

„Zato bacite peškire u bubanj kao i obično, a zatim stavite dve šolje sirćeta u odeljak za deterdžent. Sirće je apsolutno neverovatno netoksično sredstvo za čišćenje, a takođe eliminiše mirise“, dodaje ona.

Ono što je takođe korisno jeste da peškire istreste nakon pranja, pre nego što ih stavite da se suše. Ovo će pomoći da se vlakna na materijalu otvore, što omogućava dodatnu mekoću.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.