Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИК који због ког ће ваше КУПАТИЛО увек лепо мирисати: Потребан вам је само један састојак

Отарасите се непријатних мириса за пар секунди

1660474661_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У данашњим становима сваки WЦ има вентилацију, а мало који прозор. Туширање, испаравања, прљави веш у корпи и наравно обављање нужде стварају комбинацију од које вам се каткад може дићи желудац при самом отварању врата.

Али решење постоји. Довољан је само један састојак, а то је етерично уље. Накапајте га на унутарњи дио ролне тоалет-папира, тачније на картон. Са сваким окретањем роле отпустиће се мало мириса и освежити ваше купатило.

Бирајте квалитетна етерична уља јер ће вам она и дуже трајати. Препоручују се уља цитруса јер дају осећај свежине, као и уље од лаванде.

Прочитајте још: Овако нешто се ретко виђа: Такмичар у СЛАГАЛИЦИ успео да насмеје чак и водитељку својом тактиком (ВИДЕО)

Можете користити и било који други мирис који вам одговара. Свежи мириси препоручују се лети, а топлији, попут ваниле, зими. Мирис ће вам трајати све док  траје и ролна папира, а довољно је свега пет капи.

Никако немојте да капате етерично уље на сам папир јер може реаговати у контакту с кожом на интимном подручју, преноси 24сата.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas