· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Удахните живот СТАРОМ НАМЕШТАЈУ: Пет рестаурација кухињских витрина које остављају БЕЗ ДАХА (ФОТО)

Уместо да баците старе комаде, претворите их у јединствене експонате.

1647194437_polica.png
Фото: InstagramScreenShot/my_diyhome

Уколико уместо наручивања гардеробера по мери радије бирате да наследите стари дрвени шифоњер ваше баке, уколико вас не излуђује то што је његова врата немогуће једним потезом затворити него само кључићем забравити; не јежите се на ноћно пуцкетања дрвета алт дојч креденца ког сте наследили и поносно унели у своју нову трпезарију и били бисте срећни када бисте наследили и бержер фотељу од баба тете, ви сте љубитељ антик намештаја и нема тог проблема ког за вас не би решио добар рестауратор.

Прочитајте још: Како да "преварите" мозак да научи нови језик? 3 ствари које морате да пробате

Осим тога, овакве јединствене комаде намештаја можете рестаурирати и тако им удахнути нови живот. Антик комади намештаја мог бити старији и више од сто година од тренутка када се процењује њихова старост. Додатно, они ће вас увек сећати на оне особе од којих сте наследили ове комаде и тако сачувати топлину у вашем дому.

Погледајте најзанимљивије рестаурације комода из кухиње које ће вас одушевити. Покушајте у њима да пронађете инспирацију за свој комад намештаја...

Прочитајте још: Нађите МОТИВАЦИЈУ за неколико минута: 5 трикова који ће вас натерати да се ПОКРЕНЕТЕ

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.