Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Udahnite život STAROM NAMEŠTAJU: Pet restauracija kuhinjskih vitrina koje ostavljaju BEZ DAHA (FOTO)

Umesto da bacite stare komade, pretvorite ih u jedinstvene eksponate.

1647194437_polica.png
Foto: InstagramScreenShot/my_diyhome
Oglas

Ukoliko umesto naručivanja garderobera po meri radije birate da nasledite stari drveni šifonjer vaše bake, ukoliko vas ne izluđuje to što je njegova vrata nemoguće jednim potezom zatvoriti nego samo ključićem zabraviti; ne ježite se na noćno pucketanja drveta alt dojč kredenca kog ste nasledili i ponosno uneli u svoju novu trpezariju i bili biste srećni kada biste nasledili i beržer fotelju od baba tete, vi ste ljubitelj antik nameštaja i nema tog problema kog za vas ne bi rešio dobar restaurator.

Pročitajte još: Kako da "prevarite" mozak da nauči novi jezik? 3 stvari koje morate da probate

Osim toga, ovakve jedinstvene komade nameštaja možete restaurirati i tako im udahnuti novi život. Antik komadi nameštaja mog biti stariji i više od sto godina od trenutka kada se procenjuje njihova starost. Dodatno, oni će vas uvek sećati na one osobe od kojih ste nasledili ove komade i tako sačuvati toplinu u vašem domu.

Pogledajte najzanimljivije restauracije komoda iz kuhinje koje će vas oduševiti. Pokušajte u njima da pronađete inspiraciju za svoj komad nameštaja...

Pročitajte još: Nađite MOTIVACIJU za nekoliko minuta: 5 trikova koji će vas naterati da se POKRENETE

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas