· · Коментари: 0
ЖИВОТНИ ПРОСТОР

Уколико желите савршен ДНЕВНИ БОРАВАК, ово су ТРИ ГРЕШКЕ које не смете направити приликом његовог уређења

Уређење стана неретко се претвори у ноћну мору, а свима се барем једном догодило да су преуређивали неки де стана и након тога нису били задовољни резултатом.

1624092119_living-room-1835923_640.jpg
Фото: Pixabay

Да ли и ви нисте сигурни како да уредите свој дневни боравак на прави начин? Много је једноставније да ангажујете архитекту, него да направите основне грешке због којих ћете се касније кајати посебно уколико се узме у обзир чињеница да ћете у дневном боравку провести највише времена током дана.

Прочитајте још: УЖАСНО! Нокти у облику ЗУБА или баштица са земљом и зачинским биљкама (ФОТО)

Купили сте намештај који не одговара простору

Ако сте одабрали фотографију из часописа и слепо је пратили, шансе да ћете погрешити прилично су велике. Сваки простор је јединствен, а приликом одабира намештаја треба пазити на пропорције.

Куповина намештаја врло је слична куповини одеће - не одговара свима све, па је неке трендове или комаде једноставно боље заобићи. На пример, велика гарнитура веројатно неће добро изгледати ако је "угурате" у мали дневни боравак. 

Нисте пазили на светлост

Недостатак природног светла и мањкава расвета основни су непријатељи вашег простора. Ма колико се трудили и уложили новаца или времена у свој дом, он неће изгледати како сте замислили уколико је мрачан.

Прочитајте још: КОРА ОД БАНАНЕ И ВОДА ће вам помоћи да повратите своје увеле биљке

Срећом, ситуација се може барем донекле поправити - светле боје на зидовима и намештају биће добар одабир, посебно ако је просторија мањих димензија. Недостатак природне расвете можете донекле надоместити и расветним телима, па свакако предлажемо да се опремите подним и столним лампама које ће створити и удобан амбијент.

Претерали сте са бојама

Иако боје у часописима и на блоговиа изгледају одлично у стварним просторима врло је ризично користити их у претераној количини, посебно ако је реч о тамним или интензивним бојама.

Прочитајте још: Знаци да ПИЈЕМО ПРЕВИШЕ ВОДЕ: И ово може да се догоди

Срећом, друга боја зида често може решити проблем. Ако имате намештај у неколико боја, предлажемо да зидови буду бели или сиви. У супротном, уколико је намјештај у неутралним тоновима, комбинацију увијек можете надопунити неком бојом - ипак, припазите на количину како не бисте отишли у другу крајност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.