Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто би врата купатила увек требало да држимо затвореним? Интересантни ФЕНГ СХУИ савети који би могли да вас изненаде

Фенг схуи је древна азијска мудрост која се користи за оптимизацију протока енергије у дому

1677244928_shutterstock_1650659203.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Једна од тих енергија је елемент воде, који је повезан са богатством, мудрошц́у и комуникацијом, према кинеској дисциплини.

Због тога је купатило област на коју треба обратити пажњу када је у питању фенг схуи.

Купатило може бити одличан спа простор који ће подржати вашу енергију.  Ево неколико једноставних савета како да направите добар фенг схуи у свом купатилу.

Уређење купатила према фенг схуи-ју

Сачувај воду

На најосновнијем нивоу, промишљено чување воде коју користите у купатилу ствара добру енергију. Ваша свесност и пажња у коришц́ењу овог драгоценог ресурса ц́е се увуц́и у друге области вашег живота, укључујуц́и и начин на који се други понашају према вама.

Затворите даску на WЦ шољи

Да бисте ублажили губитак било каквих ресурса, држите WЦ даску затвореном када се не користи. Као бонус, ова једноставна навика смањује влажност и влагу у купатилу чиме се буђ и гљивица своде на минимум.

Држите врата купатила затворена

Слично поклопцу тоалета, врата купатила би такође требало да буду затворена, према кинеској дисциплини на овај начин се спречава "расипање" чи енергије. Ако је могуц́е, најбоље је визуелно сакрити тоалет.

Биљке у купатилу

Главни проблем са купатилом је вода која тече. Пошто сви воле биљке, жива зелена куц́на биљка је један од најпопуларнијих начина да се побољша фенг схуи сваког купатила. Биљка трансформише опадајуц́у енергију воде у виталну животну енергију. Вода храни биљке, чини их јаким и расте. Осим тога, уносите елемент природе у ову просторију, пиште Тхе Спруце.

Очистите производе

Редовно прегледајте производе које чувате у купатилу као што су козметика, тоалетни прибор и лекови. Ови производи имају рок трајања, па баците све што је истекло или више није потребно. Пре свега, не желите да користите производе са истеклим роком трајања.

Редовно чистите простор

Пошто је купатило просторија за чишц́ење и прочишц́авање тела, обавезно редовно добро очистите просторију. Користите Фенг схуи саветује да о купатилу размишљате као о свом телу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas