Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВАСПИТАЊЕ

Мама се пожалила да је добила "безобразан" мејл од учитељице свог сина, а онда су уследили сурови коментари

Родитељи су често превише заштитнички настројени према својој деци

1610292970_dete.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Једна мама из Енглеске, одлучила је да подели са свима маил који је она назвала "безобразним", од учитељице њеног сина, у коме га је искритиковала.

Прочитајте још: Невероватан потез полицајца: Дошао је на интервенцију због крађе, а онда се догодио неочекивани обрт (ВИДЕО)

Наиме, учитељица је написала мајци, како њен син често на часу игра игрице на телефону, да пати од поремећаја пажње и да је анксиозан, као и да му је потребан строжији надзор и мотивација. "Брижна" мајка, окривила је учитељицу, јер јој је индиректно написала да се не бави довољно својим сином, па је одлучила да јој пошаље неколико маилова. Уследио је одговор који јој се нимало није допао, чаг га је сматрала и безобразним.

Фото: деспоситос

- Учитељица, по мом мишљењу, нема довољно година да би се на прави начин бавила децом. Изгледа као да има 20 година. Већ само јој се пар пута обратила за помоћ, а она ми је саветовала да надзирем сина, помогнем му итд. То сам све урадила, али он још увек не може да прати градиво. Питала ме, да ли могу да одвојим мало свог времена како бих направила план, а ја сам јој на то одговорила како би она требала да ради свој посао и сама направи план. Немам више стрпљења с овом учитељицом - пожалила се мајка и додала:

- Синоћ сам јој послала још један маил коме сам је упозорила на проблем, али јутрос сам од ње добила врло безобразан одговор. Написала ми је: - Уморна сам од мејлова које сте ми послали. Покушала сам то на леп начин да вам кажем, али изгледа да ме нисте схватили. Ви морате да решите проблем везан за вашег сина. Ја не могу ништа да учиним, кад он утишава микрофон. Он своје задатке не решава јер не обраћа пажњу на наставу и не доноси домаћи задатак. Понудила сам вам решење проблема, а ви сте га одбили. Морате преузети контролу у својој кући и зауставити такво његово понашање - стајало је у одговору учитељице.

Фото: деспоситос

Увређена мама, закључила је како учитељица "просуђује њену родитељску способност" и нагласила је како је пријавила директору школе, а он јој је рекао како ће се позабавити с тим случајем.

Њена објава изазвала је лавину коментара, који су углавном били брутални. Већина је стала на страну учитељице, један од њих је гласио да она само жели да пребаци кривицу на другога и да бежи од споствене одговорности:

Прочитајте још: Како је син поклоном расплакао оца: Видео обилази свет (ВИДЕО)

- Пребацујете сву одговорност на учитељицу и упирете прстом у њу уместо да се добро замислите. Ваш син не прати наставу јер му допуштате да ради што год жели. Ви се морате побринути да ради школске задатке - гласио је један од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas