Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Трагедија

МОЖЕ ЛИ ТУЖНИЈЕ?! Бобана последњу медаљу освојила са трудничким стомаком, неколико месеци ПРЕД СМРТ(ФОТО)

Репрезентативка Србије у стрељаштву Бобана Момчиловић Величковић преминула је јуче, у 31. години после краће и тешке болести.

1592812499_pjimage--2-.jpg
Фото: Н. Скендерија
Oglas

Бобана се породила пре 20 дана, а компликације које су настале том приликом, имале су фаталне последице.

Стрелкиња рођена у Бору овим спортом је почела да се бави са девет година у родном граду, а током богате каријере широм света је освајала медаље и на највећим такмичењима представљала Србију.

Прочитајте још: Погинула Анастасија! Позната блогерка пала са мотора и на месту остала МРТВА (ФОТО)

О њеној посвећености спорту најбоље сведочи чињеница, да иако је већ била трудна, не одустане од Европског првенства у Пољској.

Бобана је на такмичење које се крајем фебруара одржало у Вроцлаву кренула са видљивим трудничким стомаком, а са истог се вратила са чак две медеља око врата, и то оне најсјајније.

Она је освојила екипну златну медаљу, у тиму са Зораном Аруновић и Јасмином Миловановић, у дисциплини ваздушни пиштољ на 10 метара. Оне су у финалном окршају биле боље од репрезентације Пољске за коју су наступале Јоана Томала, Кладиа Бреш и Беата Бартков Квиатковска.

Бобана је прву медаљу на великим међународним такмичењима освојила 2007, када је на Европском првенству у француском Довилу изборила бронзу ваздушним пиштољем у јуниорској конкуренцији.

Прочитајте још: Погинула ћерка (27) познатог певача: Страдала на лицу места!

У сениорском дебију на највећим такмичењима, на шампионату Европе у норвешком Меракеру 2010. постала је шампионка Европе ваздушним пиштољем. Исти успех поновила је и на ЕП у финском Виерумаекију 2012, као и ове године на Европском шампионату у Вроцлаву. Једна од најбољих светских такмичарки пиштољем у 21.веку. На Европским првенствима ваздушним оружјем одржавала је континуитет високих пласмана и годинама доказивала да припада елитном кругу

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas