Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦРВЕНИ ТЕПИХ

КАКВА ХАЉИНА! Џенифер Лоренс показала труднички стомак у ПАСТЕЛНОЈ ТОАЛЕТИ ДО ПОДА (ФОТО)

Џенифер Лоренс блистала је са трудничким стомаком на светској премијери свог новог филма "Не гледај горе".

1638782829_profimedia-0646576909.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Глумица (31) изашла је у недељу на црвени тепих у Њујорку у елегантној и лепршавој златној хаљини. Дуга хаљина савршено је истакла њен труднички стомак.

Већ дуже време жели да буде мајка

Добитница Оскара очекује своје прво дете са мужем директора уметничке галерије Коуком Маронијем. Пар се венчао у октобру 2019. на Роуд Ајленду испред листе ВИП гостију укључујући Адел, Ејми Шумер, Крис Џенер и Ему Стоун.

Прочитајте још: Позната певачица ИЗГЛЕДА ФИТ само 4 месеца након порођаја - Без проблема понела РИЗИЧНУ хаљину (ФОТО)

Џенифер се придружио и колега Леонардо Дикаприо на црвеном тепиху у Линколн центру за Нетфликс филм.

Фото: Профимедиа

Звезда "Игара глади" први пут је објавила своју трудноћу у септембру након што је примећена са приметним стомачићем у Њујорку.

Њени представници су брзо потврдили вест након што су се појавиле гласине, а извори су тада рекли да звезда већ дуже време жели да заснује породицу.

Фото: Профимедиа

Извор, који је открио да је Џенифер била срећна што је коначно пронашла правог партнера у Коуку, рекао је: „Она воли брачни живот и имају чврсту основу за бебу. Веома је срећна и радује се што ће бити мама.

За длаку избегнута трагедија

Прошлог месеца Џенифер је отворила застрашујући тренутак због којег се плашила за свој живот.

У интервјуу Vanity Fair, трудна звезда је испричала како је летела из свог родног града Луисвила, Кентаки, у Њујорк са својом браћом у септембру 2017. године, када је један од два мотора отказао на приватном авиону.

Фото: Профимедиа

„Знам, летим приватно, заслужујем да умрем“, нашалила се она присећајући се инцидента током ћаскања са публиком.

Она се присећа: „Мој скелет је био све што је остало у седишту. Сви смо само требали да умремо. Почела сам да остављам мале говорне поруке својој породици, знате, 'Имала сам сјајан живот, извини'."

Даље је објаснила своја размишљања: „О, Боже, можда ћемо ово преживети? Бићу жртва опекотина, ово ће бити болно, али можда ћемо преживети. Молим те, Господе, дај ми да задржим своју косу. Умотај ме у своје наручје. Молим те, не дај да оћелавим.“

Након што је на срећу преживела квар мотора, Џенифер је тада била приморана да се укрца на други авион. Признала је да је и сада летење за њу „ужасно” искуство.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas