Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи новогодишњи поклони за децу: За најмладје не одустајте од традиције, за старије испратите иновације

Ближи се Нова година, све је већа дечја знатижеља шта ће ове године добити за поклон.

1700833328_Magazin-Novosti-Najbolji-novogodisnji-pokloni-za-decu.jpeg
Фото: Пеxелс
Oglas

Прижељкују сигурно да ове године буде тај најбољи до сада, па они због тих поклона и воле Нову годину. Најмладји су нестрпљиви, вероватно су већ открили своје жеље, нацртали или написали писмо Деда Мразу, а родитељи, баке и деке, са знатижељом прислушкују и чекају тренутак да се тајна у поверењу разоткрије, како би преузели улогу Деда Мраза и приредили малишанима незаборавну новогодишњу ноћ. Лако је родитељима, бакама и декама, кад из прве руке знају шта је жеља њихових миљеника, у фирмама је месец пред Нову годину, период слатких мука, траже се решења за новогодишње поклоне,  премишља се о познатом традиционалном новогодишњем пакету слаткиша са играчком или о нечему потпуно новом, иновативном што ће обрадовати и десетогодишњаке, срећнике који још увек добијају поклоне од фирми у којима раде родитељи.

За најмладје се не одустаје од традиције, мада, надју се у пакету и пелене за бебе

Што су деца младја њих је лакше обрадовати поклонима, радују се сваком слаткишу, чак више воле те ситније чоколадице, лизалице, кесице бомбона, кексиће, уз играчку која је симбол новогодишњег поклањања. У многим фирмама полазе од тога да се поклони оно што ће користити деци, али и родитељима, па се често у поклонима надје козметика за децу, родитељи новородјенчади можда и прижељкују пелене за бебе. Беба у првим месецима не може да се обрадује слаткишима, мада их због традиције не треба прескочити, бар једну чоколаду, али ће се родитељи обрадовати уколико добију ваучер за неку од продавница опреме за бебе где могу да купе козметику, кашице, пелене за бебе, одећу,  увек остане и за играчку. 

Да ли је добар поклон постељина за бебе или преносиви креветац?

Поклону се у зубе не гледа, тако се у нашем народу каже. Значи, нема лошег поклона, чин поклањања је диван сам по себи, шта год да се надје у поклон кеси или кутији, обрадоваће малишане. Младјој деци се обавезно поклања играчка. Уколико издвајате неколико хиљада за поклон, не треба сав новац да трошите на играчку, већ одаберете једну, а за остатак може да се поклони постељина за бебе или дечји креветац, са интересантним мотивима које воле деца. 

Успомена на тај поклон трајаће све док траје постељина или преносиви креветац, ако имате већи буџет па се од опреме одлучите, на пример, за њега, то значи трајаће много дуже од слаткиша или играчке. Родитељи често за ваучере купују опрему за децу, углавном се на тој листи њихових зеља надју столице за храњење, љуљашке, преносиви креветац, гуралице, тротинети, бицикле. 

Шта воле старија деца?

Старија деца воле новотарије, непогрешиво се обадују некој иновацији за телефон, могу то да буду блутут звучници и слушалице, држачи и пуњачи за телефоне, штап за селфи, заштитне маске.  Уз неки детаљ додатне опреме за телефон, у пакету неизоставно треба да се надје нешто од опреме за школу, дечаци воле спортске флашице за воду, девојчице воле пернице, прибор за цртање или чак сликање. 

Уколико нисте сигурни шта да поклоните, а желите да изненадите малишана, питајте родитеље, имаћете информацију из прве руке.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas