Oglas
· · Komentari: 0

Najbolji novogodišnji pokloni za decu: Za najmladje ne odustajte od tradicije, za starije ispratite inovacije

Bliži se Nova godina, sve je veća dečja znatiželja šta će ove godine dobiti za poklon.

1700833328_Magazin-Novosti-Najbolji-novogodisnji-pokloni-za-decu.jpeg
Foto: Pexels
Oglas

Priželjkuju sigurno da ove godine bude taj najbolji do sada, pa oni zbog tih poklona i vole Novu godinu. Najmladji su nestrpljivi, verovatno su već otkrili svoje želje, nacrtali ili napisali pismo Deda Mrazu, a roditelji, bake i deke, sa znatiželjom prisluškuju i čekaju trenutak da se tajna u poverenju razotkrije, kako bi preuzeli ulogu Deda Mraza i priredili mališanima nezaboravnu novogodišnju noć. Lako je roditeljima, bakama i dekama, kad iz prve ruke znaju šta je želja njihovih miljenika, u firmama je mesec pred Novu godinu, period slatkih muka, traže se rešenja za novogodišnje poklone,  premišlja se o poznatom tradicionalnom novogodišnjem paketu slatkiša sa igračkom ili o nečemu potpuno novom, inovativnom što će obradovati i desetogodišnjake, srećnike koji još uvek dobijaju poklone od firmi u kojima rade roditelji.

Za najmladje se ne odustaje od tradicije, mada, nadju se u paketu i pelene za bebe

Što su deca mladja njih je lakše obradovati poklonima, raduju se svakom slatkišu, čak više vole te sitnije čokoladice, lizalice, kesice bombona, keksiće, uz igračku koja je simbol novogodišnjeg poklanjanja. U mnogim firmama polaze od toga da se pokloni ono što će koristiti deci, ali i roditeljima, pa se često u poklonima nadje kozmetika za decu, roditelji novorodjenčadi možda i priželjkuju pelene za bebe. Beba u prvim mesecima ne može da se obraduje slatkišima, mada ih zbog tradicije ne treba preskočiti, bar jednu čokoladu, ali će se roditelji obradovati ukoliko dobiju vaučer za neku od prodavnica opreme za bebe gde mogu da kupe kozmetiku, kašice, pelene za bebe, odeću,  uvek ostane i za igračku. 

Da li je dobar poklon posteljina za bebe ili prenosivi krevetac?

Poklonu se u zube ne gleda, tako se u našem narodu kaže. Znači, nema lošeg poklona, čin poklanjanja je divan sam po sebi, šta god da se nadje u poklon kesi ili kutiji, obradovaće mališane. Mladjoj deci se obavezno poklanja igračka. Ukoliko izdvajate nekoliko hiljada za poklon, ne treba sav novac da trošite na igračku, već odaberete jednu, a za ostatak može da se pokloni posteljina za bebe ili dečji krevetac, sa interesantnim motivima koje vole deca. 

Uspomena na taj poklon trajaće sve dok traje posteljina ili prenosivi krevetac, ako imate veći budžet pa se od opreme odlučite, na primer, za njega, to znači trajaće mnogo duže od slatkiša ili igračke. Roditelji često za vaučere kupuju opremu za decu, uglavnom se na toj listi njihovih zelja nadju stolice za hranjenje, ljuljaške, prenosivi krevetac, guralice, trotineti, bicikle. 

Šta vole starija deca?

Starija deca vole novotarije, nepogrešivo se obaduju nekoj inovaciji za telefon, mogu to da budu blutut zvučnici i slušalice, držači i punjači za telefone, štap za selfi, zaštitne maske.  Uz neki detalj dodatne opreme za telefon, u paketu neizostavno treba da se nadje nešto od opreme za školu, dečaci vole sportske flašice za vodu, devojčice vole pernice, pribor za crtanje ili čak slikanje. 

Ukoliko niste sigurni šta da poklonite, a želite da iznenadite mališana, pitajte roditelje, imaćete informaciju iz prve ruke.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas